Denna veckan är nu över.

Denna veckan är nu också över. Den har varit bra! Jag har haft lagom långa dagar av jobb och jag har fått gjort väldigt mycket när jag har varit ledig. I natt kommer min lön in så i morgon ska jag såklart betala mina räkningar och fundera på hur mycket jag ska spara och vad jag ska leva på. 
 
Jag sparar mycket pengar fortfarande och jag är nöjd med hur mycket jag lyckas lägga undan. Även om jag ibland är lite överambitiös med hur mycket jag tror att jag klarar att spara så är det ändå inte en dålig summa som jag månad för månad lägger undan nu. Jag kommer att kämpa på så här ett tag till. Så länge som jag känner att det krävs för att sen kunna fixa de jag verkligen vill åstakomma så kommer jag att kämpa på med att dra in och spara mycket pengar. 
 
Jag har fortfarande ett oändligt tålamod. Saker och ting tar sin tid, men jag är otroligt lugn hela tiden och jag har aldrig för bråttom. Tålamod, lugn och inte ha för bråttom känns som mina 3 starkaste egenskaper just nu. Dessutom mår jag otroligt bra och det är sommar och sol som är det bästa vädret som finns. Vad ska jag egentligen klaga på? Ingenting, för det finns istället så mycket som är väldigt bra!!
 
Kvällens bilder.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE