Våren är väl här ?

Är våren här snart? Kanske inte ? När jag var lite längtade jag efter vinter när det var sommar och var det vinter ville jag ha sommar. Allt skulle vara tvärsom hela tiden och man var aldrig nöjd med den årstid som man hade att njuta av.
 
Skulle man dra till ett "varmt" land när det är vinter här  så får man ju den där sommarvärmen när man vill ha den. Nu när jag inte är så liten längre vill jag ha värme året runt. Jag inser att jag inte kan få detta om jag inte åker bort under vintern, men jag borde väl kunna få vår nu när det bara var några veckor sedan det nästan var sommarvärme här i Vänersborg.
 
Jag kollade precis hur kallt det har varit i natt. 8 minusgrader och det är kallt nu också, typ 7 minusgrader. Det sägs att det kommer att bli snö redan i morgon, suck
 
 
Förra veckan: Minns jag att det var förhållandevis ganska varmt.
Just nu: 7 grader kallt.
I morgon:  Det sägs att snön är på väg och va fan ska det vara bra för? Jag vill ha vår nu där man kan känna att det närmar sig sommar och inte tvärtom. Vår som övergår i vinter och evig längtan till sommaren. Varför ska det vara så?
 
 
Så vad ska man göra en dag som denna? Jag ska tvätta under förmiddagen och mycket mer tror jag inte jag bryr mig om. Jag har tänkt att laga lite lunch själv idag också. Det  blir ju något som går snabbt att "slänga" ihop.  I eftermiddag har jag jobb igen.  Även om jag inte tänker göra så mycket idag så har man ändå att göra hela dagen. 
HMMM... 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE