Väntar på godis och melodifestivalen !

Tänk att det snart är påsk. Jag fick precis se att påskhelgen faller redan in den sista helgen i denna månaden. Oj vad tiden går fort! Det var ju inte längesen det var jul känns det som.  Våren närmar sig och samtidigt är det snart påsk. Man blir nästan lite stressad
 
 
Brukar ni påskpynta? Jag gör väl inte så mycket, men jag har lite gula servetter och  några påskägg som jag ska fylla med godis. Jag väntar på lite godis för jag har köpt av grannen som bor under mig. Hon ringde på min dörr någon dag förra veckan och frågade om jag ville hjälpa henne att få ihop pengar till hennes klassresa. Jag köpte då lite godis som jag nu väntar på att få levererat så jag sen kan lägga detta godis i mina påskägg. 
 
 
 
Annars är allt bra. Solen skiner och jag har ätit lite god mat även denna dag.
 
 
 
 
Allt känns avspänt och lugnt. Ikväll blir det säkert en pizza och öl framför melodifestivalen på tv. Pizza, öl och melodifestivalen har ju nästan blivit en tradition redan. Det kanske är tur att denna tävling nu är över efter denna kväll? Jag måste ju tänka  på min hälsa liksom. Fast det är ju viktigt att man unnar sig god mat också annars mår i alla fall jag inte bra. Pizza och bärs får det därför bli ibland, för mitt eget bästa.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE