Svår fråga.

 
Elmer:
 
Tjenixen Danne! 
Vem har högst status, en busschaufför som kör mitt i stan, en busschaufför som kör expressbussar, eller en chaufför som kör chrterresor? 
Hoppas du svarar !:)
 
 Jag vet inte riktigt vem som har högst status av dom exemplen på bussförare som du nämner. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att vi bussföare tänker riktigt så om varandra.  Man kan väl säga att en bussförare som jobbar och kör  i någon större stad här i Sverige som Stockholm, Göteborg eller Malmö tjänar betydligt mer i månaden än vad tex jag gör som kör i 2 mindre städer (Vänersborg och Trollhättan) 
 
Att köra längre resor med buss  vet jag inte så mycket om. Men jag kan nog med ganska stor säkerhet säga att om man precis har kommit in i bussbranschen så är det nog inte att föredra att börja med att köra långa resor. Det underlättar nog om man har kört ett tag i linjetrafik/stadskörning först inna man ger sig ut på andra "äventyr". Man har liksom mer ansvar också när man kör längre. 
 
Jag kan nog inte svara bättre än så på din fråga. Stadskörning och längre resor med buss går inte riktigt att  jämföra för det skiljer sig en hel del på vilket sätt man arbetar. Det ställs liksom olika krav på dig som bussförare beroende på vilken typ av körning du har.  
 
 
 
 





Elmer
03 March, kl. 15:30 | Blogg;

Tack för svaret :)!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE