Lite tom efter helgen.

Det känns rätt att har tagit ledigt idag. Efter en intesiv helg med flängande och farande så hade det varit tufft att vräka sig upp tidigt denna morgon för att sen vara på arbetet i över 12 timmar. Skönt att få bort den dagen direkt och bara ha bra dagar kvar den veckan med som mest 7 timmar av jobb och 2 dagar dagar (om jag räknar med denna måndag) där jag är helt ledig. 
 
Jag har inte fått så mycket gjort idag. Jag känner mig lite tom efter helgen där jag fick gjort hur mycket som helst och allt gick i en rasande fart. Dessutom tränade jag ju ganska mycket också trots att det tog emot ordentligt. Idag får jag lite sota för detta. Kroppen säger ifrån och så är det bara. Det klart att jag skulle kunna sätta fart med  något, men inget känns viktigare just nu än att ta det lugnt och då gör jag det.
 
 
 
Nu ska jag i alla fall gå ut på gården och köra lite soptunnor. Jag har lappar lite överallt som påminner mig om att det denna veckan är min vecka så hur tom och slö jag än känner mig så ska jag ta tag i detta nu.
 

 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE