Kvällen börjar bli natt.

Hoppas ni alla har haft en bra kväll. Det har i alla fall jag haft och det känns extra skönt att inte behöva yta sig upp tidigt i morgon och jobba utan jag kan sova ut för jag är ledig en dag till. Jag sökte ju ledigt för ett tag sedan och det gällde ju just i morgon. Om jag hade jobbat skulle jag haft en sådan sjukt lång dag. Jag har redan många dagar av jobb nästa vecka så det kan vara skönt med en extra dag ledigt. På tisdag börjar jag jobba och då och även onsdag har jag   väldigt korta dagar av jobb och sen vänder det och jag är ledig en dag för att sen jobba hela helgen, mne då har jag sovmorgon i alla fall. Nästa vecka blir väldigt  behaglig på något sätt. Jag jobbar helgen, men jag blir ändå ledig 2 dagar nästa vecka och jag har inga sjukt långa arbetsdagar för den jag skulle ha haft det är den som jag nu är ledig på.
 
 
Jag har gått här hemma denna kväll och "plockat" lite med allt möjligt. Jag gjorde mig en riktigt god pytt. Jag kom nu ikväll på att jag inte hade ätit något sen frukost på hela denna dagen så en pytt smakar ju då extra bra när man väl sätter sig och äter.
 
 
 
Det har blivit ganska mycket sitta i massgestolen också efter allt tränade och annat slit denna helgen. Det behövs mycket tid i min fantastiska stol! 
 
Det jag menar när jag säger fantastiska stol det är att den har säkert räddat min rygg flera gånger om från att fullständigt rasa ihop. Därför är den så sjukt bra att ha. Det är kanske bland det bästa köpet jag har gjort. Jag gissar att min rygg tycker det också.
 

Kvällen börjar nu bli natt, men jag sitter nog uppe ett tag till.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE