Kräktes hela kvällen och natten

Idag har jag inte orkat göra någonting. Jag har mest legat i sängen eller i soffan. Jag kräktes hela tiden igår kväll och även under hela natten. Jag lyckades att spy i toaletten eller i den hink som jag hade nära sängen. Skönt att man inte spydde på golvet eller på mitt täcke. Det blev ingen sömn i natt och sånt känns nu. Usch...
 
Jag gick fram och tillbaka från sovrummet till köket eller till toaletten hela kvällen och natten. När jag var i köket så fyllde jag hela tiden på ett stort ölglas med vatten och detta gjorde jag säkert 20 gånger under natten. När jag var på toa så vet ni väl vad jag gjorde där så det behöver jag väl inte gå in närmare på? Jag hade nog väldigt hög feber också för jag frös jättemycket och ändå hade säkert 25 grader varmt i sovrummet. Jag tänkte att om jag dricker mycket så kanske jag får ner min feber snabbare. Jag spydde ju upp allt vatten ganska snabbt igen, men det var väldigt gott att få i sig något när allt var så jobbigt. 
 
 Nu är jag väldigt matt och jag har varit det hela dagen. Jag kommer att vara sjukskriven  till minst tisdag . Jag har slutat att kräkas nu och jag har inte gjort detta på hela dagen.  Det känns bra, men jag har fortfrande extremt ont i mitt huvud fast jag har nog ingen feber. Jag har knappt ätit något på hela dagen. Pappa har i alla fall varit här med lite bröd, smör, pålägg, mjölk och en  färsk gurka. Får se om jag kan få i mig något ikväll. Det vore nog bra.
 
 





henka
03 March, kl. 01:18 | Blogg;

Shit, krya på dig danne! Jag tycker det som funkar bäst efter man varit sjuk och ska få igång magen igen är att äta lite yogurt med banan. Ett husmorstips är annars att sila löskokt havregrynsgröt och bara äta med lite smör. Skitäckligt men väldigt, väldigt snällt mot magen.
Tror du det är matförgiftning?

Tobbe
03 March, kl. 10:33 | Blogg; http://ebbot.wordpress.com

Krya på dig danne, så hoppas jag vi får se ett videoinlägg snart :)

kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE