Kör på och har kul !

Jag har tränat bra hela helgen och jag är så nöjd för detta. Jag känner mig pigg, fräsch och är full av energi. Det roliga är att jag bara vill träna mer och mer, men jag känner också att jag har balans mellan träningen och vila. Jag kör inte för mycket. Kanske kan jag känna att jag ibland kör för lite, men jag mår bra och jag tycker att jag hela tiden blir både snabbare och starkare. At det känns som jag tränar för lite ibland beror väl säkert på att jag tycker attdet är så roligt och vill därför bara köra mer och mer fast man har ju ibland annat man måste göra också, jobba tex.. 
 
Jag har lite grann hittat tillbaka till den känslan jag hade när jag spelade pingis. Då planerade man sina dagar efter pingisen. Jag kan naturligtvis inte riktigt jämföra då och nu. Jag tränar absolut inte lika mycket nu som då, men kanske kör jag smartare nu och jag tror nog jag vet mer idag hur jag ska sköta kroppen. Man ska ju träna för att må bra och slippa få ont. Man vill slippa skador, värk och andra problem. Det gäller att hela tiden hitta balansen i allt så man mår bra och trivs med livet. Det enda livet man har. 
 
Jag har mycket kvar att lära när det gäller träning och hur man sköter kroppen. Men jag känner att jag mår bra och att detta är hur roligt som helst att hålla på med. Jag tröttnar inte och känner ingen ångest innan jag ska träna över att ta mig bort till gymmet. Allt känns bara hur bra som helst! Jag tränar för livet liksom. Allt går ut på att må bra och förbygga skador, värk och andra problem som kan uppstå om man inte tränar. Det är bara att köra på och se till att ha kul när man tränar.  
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE