Nu gäller det att hänga med.

Just när jag sa att jag inte hade så mycket att göra så ringer farsan och frågar om jag kan hjälpa honom med lite bilkörning mellan Vänersborg och Landvetter flygplats. Det kan jag väl göra och jag vet ju lite vad som väntar för att när man är med pappa då är det full fart och man vet egentligen aldrig vad som händer. Nu ska man köra bil, men det skulle inte förvåna mig om den bil vi ska hämta ska levereras upp till Stockholm eller nåt. Fast då får han fan köra själv!
 
Arkivbild.. 
Får se hur denna kvällen nu egentligen slutar. Det som gäller nu är att jag och pappa ska ta 1 bil härifrån och ta oss ner till Landvetter och sen ska vi köra i varsin bil tillbaka till Vänersborg, men som jag sa: Det kan ändra sig under dom närmaste timmarna, men vi får se. 
 
 
 
 





Johan "pommen" de Glauce III
03 March, kl. 19:51 | Blogg;

Goder dag min käre Daniel!

Även denna afton ägnar jag tid med min datamaskin för att läsa din formidabla internetdagbok. Till min stora glädje såg jag att du kör en automobil av märket Volvo. Detta väcker många vackra minnen från min adolescens. På den tiden var det inte så svårt att ta körkort. Exerciserna som fanns var givetvis inte af samma rang som ni, dagens ungdomar fordras till att genomföra.
Jag minns såväl min första automobil. En lätt begagnad Volvo ÖV 4. Ett exemplariskt exemplar från lilla London. Denna bil användes för frakt av mig själv samt mina kamrater. Den tjänade även som droska på kvällen. Det var innan jag stadde en ung man som min privata kusk. Mycket trevlig man. Om mitt minne inte sviktar så hette han karl-Johan. Han stod mig mycket nära i närmre 40 år och vi språkas vid minst en gång per månvarv.
Den automobil som nu infinner sig på mitt gods är Volvos senaste modell av s80. Mycket trevlig vagn.

Med detta sagt vill jag önska dig ett trevligt veckoslut!
Med vänlig hälsning, Johan "pommen" de Glauce III

Sofie the sexy
03 March, kl. 22:06 | Blogg;

DANNE, snälla gör ett videoinlägg och svara på Johan de Glauces inlägg. Det skulle vara spännande!

Ger dig en kyss i så fall.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE