Jag har funderat över alla möjliga lösningar.

Cornelia:
 
 Du har inte tänkt på att sälja din nuvarande bostadsrätt och köpa en hyfsat nyrenoverad lgh istället? Med fräscht kök osv, så slipper du kontrasten mellan ett splitternytt kök och resten lite äldre.
 
 
 
Kontrasten mellan splitternytt kök och resten lite äldre är ju ändå till det bättre. Jag har nog funderat över alla lösningar som finns. Sälja min bostadsrätt är kanske det jag måste göra för att få ett hem som jag vill ha det så visst är detta ett alternativ. Fast det gör ju inget om köket är fint när jag säljer. Allt man gör i form av nyrenovering  höjer ju förmodligen  värdet på lägenheten. Men jag har inget emot att bo i ett hem med splitternytt kök och resten lite äldre. Det är inte det jag drömmer om, mne det är ju inget dåligt alternativ om jag kan fixa så mycket. Köket är ju det som är den stora grejen att fixa. Allt annat kan jag nog ganska enkelt fixa om jag en gång har klarat att få in ett nytt kök. 
 
Ett annat alternativ är ju att sälja min bostadrätt och flytta till en fräsch hyresrätt som ligger på ett ställe där jag vill bo och ser ut som jag vill ha de överallt. För pengarna som jag får över efter en försäljning kan jag ju betala hyran med och på så sätt kan man ju nästan säga att jag bor gratis i några år i alla fall.
 
Det finns massor med alternativ som skulle kunna funka för mig. Det viktiga är att jag ändå blir nöjd, men jag känner inte att detta måste hända just nu. Jag tror att det en dag liksom löser sig och jag är ganska nöjd med min bostadssituation som den ser ut idag.
 
 





Hans
03 March, kl. 09:12 | Blogg;

Om du köper en ny lägenhet kanske den också kan rymma en tvättmaskin, vilket de flesta bostadsrätter gör nu för tiden!

Ekonomen
03 March, kl. 00:38 | Blogg;

Det är ingen vidare ekonomisk smart situation o sälja din bostadsrätt och flytta till en hyresrätt, det vore det sämsta du kan göra....köp en annan bostadsrätt eller renovera den du bor i är det bästa råd jag kan ge dig!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE