Har lämnat bilen och då är min jour över.

Nu har jag varit och lämnat tillbaka den bil som jag har haft och kört runt gratis med hela helgen. Fast jag har allt fått jobba lite för att få ha den också. Fast man tjänar bra på det och det är ju dessutom rätt "nice" att ha en bra bil som inte kostar mig en enda krona och jag kan i princip köra vart jag vill så länge jag kan lämna in den när det är sagt.
 
Pappa frågade allt om jag hade tänkt at åka långt, men det skulle jag ju inte. Idag ringde förresten far igen och sa att han skulle leverera en bil ut till Malöga flygplats och han frågade såklart om jag kunde hämta honom där sen. Igår var jag med och körde bilar  fram och tillbaka till Trollhättan och i fredags var det Lanvetter som gällde.Har man den förmånen att ha bilen utan att det kostar utan att man istället tjänar på detta då är det ju lite svårt att säga nej när leverans måste fixas. Man säger ju liksom ite nej då, och som sagt: Det är ett rätt "nice" "deal" att köra gratis bra bil. 
 
Fast tillslut så blev det ingen bilkörning idag för 10 minuter efter det första samtalet med far så ringer han igen och säger att det blir inget utan det är ändrat. Vilket händer typ 52 000 gånger under en dag i pappas liv. Ändringar och saker som redan är planerade ändras om och om och om igen.  Det är bara att försöka hänga med i svängarna och inte fråga för mycket eller bry sig. När jag har lämnat bilen och inte har tillgång till någon av alla som pappa snurrar med då vet jag att min typ av jour liksom är avslutat för denna gången. 
 
Att vara med min pappa och försöka hänga med där det är något som man bara orkar max en gång i månaden. Men schyssta bilar får man ju ha och jag kan ju i princip köra vart jag vill utan att det kostar mig några pengar. man tjänar på det istället. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE