Har aldrig varit så lugn.

Jag har nu i 2 dagar känt mig så lugn och avspänd så jag fattar inte ens att det är möjligt. Jag tänker ofta på att jag vill hålla mig lugn och jag strävar efter det lugna och avspända tillståndet. Det funkar inte alltid och jag känner ofta att hur jag än försöker så finns där alltid liksom lite stress kvar i kroppen när jag försöker vara så lugn och avspänd som möjligt.

Fast nu dom senaste 2 dagarna alltså så har jag liksom hittat en ny nivå. Hela kroppen känns bara mer avspänd och jag är lugnare än vad jag någonsin varit tidigare. Jag vet att jag kommer att stöta på problem fram över som inte alltid kommer att vara helt lätta att lösa. Sånt kan man bli lite stressad av och då kan det ju vara svårt att hålla sig lugn. Men jag väljer ändå att ta allt med ro.

Man kan lite grann jämföra detta med att ta det lugnt i trafiken, eller ha bråttom. Man kommer inte fortare fram för att man trycker lite extra på gasen. När man är ute och kör så dyker de hela tiden upp situationer där man måste stanna. Det har ju hänt några gånger att man kör om ett annat fordon. Sen 1 minut senare så får man själv stanna för rött ljus. Den jag körde om för 1 minut sedan kommer upp bakom mig och jag har inte tjänat någon tid alls på min omkörning.

Samma är det med att hålla sig lugn och inte stressa. När man stressar med något så tror man oftast att man hinner med snabbare , och även mer på kortare tid. Oftast blir det ju att man får gå tillbaka för att man glömde något och sen kanske saker bara tar ännu längre tid.

Det känns skönt nu ha hittat en nivå som känns väldigt bra. Jag vet inte om jag kan i framtiden "tagga" ner ännu mer, men just nu känns det väldig bra att jag lyckades hitta ännu en "nivå" av totalt lugn och avspändhet. Det blir ännu lättare nu att ha tålamod när så krävs, och det ska mycket till om jag i detta tillstånd har för bråttom med de jag gör.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE