Fortfarande lite seg.

Det är en fin vårdag och det är ju alltid trevligt. För mig känns det också bra att jag har blivit frisk. Jag är fortfarande lite seg, men jag har fått gjort ganska mycket idag och jag orkar greja utan att jag behöver gå och lägga mig efter 5 minuter. Jag har också börjat äta igen.  Jag har ju dom senaste dagarna typ levt på yogurt och gurka, men idag har jag ätit lite lasagne (halv portion). 
 
Allt känns bra nu och i morgon ska jag börja jobba igen. Jag har en kort arbetsdag och det blir ju skönt att få en mjukstart. Man är på gång tillbaka igen från ett tillstånd då jag var helt utslagen och orkade ingenting.
 
 
 
Jag kollade över alla mina räkningar förut och jag märket att det fattades en räkning som ska vara betalda denna månaden. Det är ju så att man är skyldig att betala även om man inte har fått den räkning som det gäller. Det spelar ingen roll om posten har slarvat bort räkningen, man måste betala i tid i alla fall. Nu fick jag ju se detta i tid så jag lär inte åka på någon extra avgift eller nåt sånt för jag ringde det företag som detta gällde och dom gav mig betalningsuppgifter så jag kan betala innan förfallodagen. 
 
 
Ekonomisk ser allt bra ut för nästa månad. Jag får in bra med pengar nu och det känns skönt så man kan göra ett sparande som förändrar ganska mycket bara från en dag till en annan. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE