Har någon människa varit på månen?

När jag var liten var jag väldigt fascinerad av rymden, astronauter och månfärder. Jag minns att jag kollade ganska mycket teveprogram som handlade om rymden och sånt. Jag tror inte jag förstod så mycket, men de var ändå mycket som fascinerande på något sätt. Månlandningen var jag mest intresserad av även om dom 6 månlandningarna som har gjorts (eller inte) ägde rum innan jag ens var påtänkt.
 
Det finns ju dom som påstår att människan aldrig har varit på månen. Man säger att allt ihop är en bluff. Om det på något sätt skulle komma fram att detta faktiskt är en bluff och att man då kan vara hundra procent säker på att alltihop var inspelat som en film, då skulle jag bli grymt besviken. Eftersom jag var så fascinerad när jag var liten av att människan kunde landa på månen och sen ta sig hela vägen tillbaka till jorden igen så skulle jag ju defentivt känna mig både besviken och lurad. Jag vill fortfarande tro att månladningarna var på riktigt.
 
Det är ändå mycket som talar för att detta var och är en bluff. Det är ju bara att titta på alla bilder och filmklipp som finns om dom olika månlandningarna. Fast jag tycker ändå det låter konstigt om inte en sån här sak skulle ha läckt ut av någon som i så fall visste att detta var påhittat. Någon av alla dom astronauter som åkte till månen tex. Om de nu var så? Ibland vet man inte vad som är verkligehet eller fantasi. Här är ett bra program om konspirationsteorin. Kolla och avgör själva. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE