Det får bli en dag till denna veckan.

Jag håller på nere i tvättstugan för fullt. Oj vad mycke tvätt jag hade. Det är väl alla för jag tränar mycket och då blir  det en extra hög av handuker, sockar, kalsonger och t-shirtar eftersom man slänger de i tvättkorgen direkt efter ett enda pass.
 
Jag har en dag till av arbete sen börjar min långa ledighet. Jag hade en väldigt kort dag igår. Arbetsdagen blev inte riktigt som den var planerad från början och så kan det också vara ibland i detta yrket. Får se hur det går och känns idag. Håller man sig lugn och avspänd så löser sig de mesta. Snart får jag helg i alla fall och då löser sig allt till det bästa.
 
Full fart mot helgen redan idag. Fast inte med bussen då såklart. Där måste man ju alltid tänka på att köra försiktigt.
 
Bilder från igår.
 
 
 
 





Johan "pommen" de Glauce III
03 March, kl. 19:52 | Blogg;

Goder afton Daniel!

När jag denna afton fattade beslutet att sätta mig min datormaskin så slog mig en tanke. Att gästa din förträffliga webbdagbok, ett beslut som jag icke ångrar!
Samtidigt som jag läste din onlinedagbok lyssnade jag på högklassig musik på min 78-varvare. Det var Chopins Nocturne Op. 9, No. 2 i Ess-dur som ljöd ur tratten. Ett klassiskt stycke av herr Chopin, framfört av honom själv på sitt pianoforte.
Denna komposition försökte jag som trettioåring att framföra utan notorna, men det blev ingen succé. Då jag ej vann publikens kärlek. Detta fick mig att ge upp mitt framtida liv som kompositör av högsta rang.
Så mitt spörsmål till dig är, Har du haft någon dröm att bli en speleman? Eller har du rent av spelat något instrument som barn?

Med varma hälsningar, Johan "pommen" de Glauce III

Stina
03 March, kl. 09:03 | Blogg;

Danne du borde göra ett videoinlägg och kommentera ovanstående kommentar :D

Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE