Denna söndag.

Skön dag och en bra söndag har det varit. Jag har tränat och det kändes bra. I morgon kör vi igen!! Jag har även lagat min mat själv idag. Jag kokade riset själv i alla fall. Nu kväll blev det några stekta ägg. Inget var ju så märkvärdigt, men jag lagade i alla fall min mat idag. Jag har även städat och gjort fint på toaletten. Det var tex stopp i handfatet så jag fick gå ner på knä och skruva loss röret som vattnet rinner ner i och sen "pilla" rent där under. Nu rinner vattnet ner ett tag till utan att man behöver göra något. 
 
Vad mer har jag gjort idag?
 
Jag har kollat lite på playkanalerna som finns på nätet. Det är så bra att dom finns för jag tycker jag missar så mycket på tv flera gånger i veckan  som jag gärna vill se och då är dom där play kanalerna guld värda som finns på nätet. 
 
Jag har också kollat dom bloggar som jag regelbundet brukar följa. Nu har jag inte kollat bloggar på ett tag och jag märker att många av dom som jag har följt i flera år nu har slutat blogga helt när jag idag har klickat runt på olika bloggar som jag brukar gå in på lite då och då. Jag märkte av det redan för några månadersen att många började lägga av  och nu ser jag igen att ännu fler som har slutat av dom jag har följt. Jag har en lång lista på bloggar som jag följer. Några följer man väl mer än andra fast alla på listan är jag inne på  ganska regelbundet ändå. På listan hade jag väl som mest kanske 100 st olika bloggar. Nu är det nere på under 50 st och det är dom senaste månaderna nu som jag har tagit bort ganska många bloggar från min "lista" pga att dom helt enkelt inte existerar längre. Lite tråkigt att så många slutar helt med bloggande.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE