Glad, stolt och rörd.

Storhelgen har börjat. Jag märkte av något igen som nu börjar kännas konstigt för mig. Förut blev jag mest förvånad fast också glad såklart. Jag har varit med om det många gånger förut, men den senaste tiden har jag ju märkt av en minskning och det är inte lika mycket en snackis längre, vad jag känner till i alla fall. Jag pratar naturligtvis om min blogg.
 
Ett tag var folk på mig nästan varje dag om min Danneblogg. jag fick ofta höra från bloggläsare att dom gillade de dom läste på min blogg, ja till och med älskade min blogg.❤ 
 
De är inte lika ofta nu för tiden som någon säger nåt. Fast när jag kör nattbussen någon helg då får jag alltid massor med frågor från alla möjliga människor om min blogg. Spelar ingen roll om endast 1 person åker med mig på hela natten, den personen läser Dannebloggen och säger detta gärna till mig. Kör jag nattbussen då är det alltid bloggläsare som åker med mig.
 
Det som var då händer nu igen och inte bara på nattbussen. Detta med att människor kommer fram till mig och säger att dom läser min blogg, älskar min blogg eller att jag gör deras dagar så roliga för att min blogg är så underhållande och jag verkar vara så go. Nu är det så igen. Både igår och idag har väldigt många frågat mig om min blogg och sagt mycket snälla saker. Igår fick jag till och med en stor påse godis av 2 goa bloggläsare och dom sa att du får denna eftersom du har en så rolig blogg. 
 
 
Att det var många idag som frågade min om min blogg kanske inte var så konstigt. Denna kväll var det nog många ute av den kategorin människor som läser bloggar och kanske bloggar själva, men jag tycker ändå detta känns lite konstigt nu att de forfarande finns så många människor säger något till mig, och på de sätten dom gör det på. En del kommer på med ett jätte leende och säger: Hej Danne,  jag läser din blogg och den är så bra. Någon kommer nästan på och blir gråtfärdig och säger: Danne, jag älskar din blogg. Älskar dina videobloggar osv.. 
 
Jag blir naturligtvis väldigt glad för allt, men jag har ändå svårt att förstå vad de nu är som folk gillar så mycket. Fast många kanske har följt mig i flera år och har man en gång börjat gilla denna blogg så slutar man helt plöstligt inte att gilla den. Jag vet inte, men jag vet hur jag själv kan vara när jag läser andras bloggar som jag gillar. Vissa bloggar kan sätta sig väldigt djupt i hjärtat.
 
Det finns ju bloggar som också  jag följer och har följt i flera år och det är lite samma med mig där att jag verkligen älskar vissa bloggar. Ibland har  jag också tänkt att jag vill ge dom som driver vissa bloggar något. Kanske en godispåse precis som jag fick igår. Jag förstår lite känslan som man kan får när man följer någon som man gillar och tycker är rolig. Jag blir bara förvånad att min blogg fortfarande har denna inverkan på folk och att det inte bara händer under nattbussen utan nästan när som helst.
 
Det blir lite svårt att styra över vissa känslor som kommer så många männsikor som jag inte ens känner  säger så mycket snälla saker till mig och hur jag med min blogg gör deras dagar tex mer underhållande genom att bara blogga. Jag blir både glad, stolt och rörd på samma gång. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE