2 ganska stora förändringar för mig.

Jag har den senaste tiden gjort en hel del förändringar. En del förändringar har jag tänkt på innan och andra är mer att det bara har blivit så.
 
1. Det första jag tänker är att jag har blivit så lugn. Jag var väl ganska lugn förut också, men nu har jag liksom fått ner det på en "nivå" till. Jag har massor med saker framöver som säkert kommer att kännas både tufft och jobbigt, men jag väljer ändå att ta allt med ro. Jag håller mig lugn och avspänd för inget blir ju bättre om man stressar. Om jag får ett problem med något framöver då tar jag tag i problemet när det kommer. Jag tänker inte stressa upp mig innan något ens har blivit ett bekymmer. Om jag håller mig lugn och avspänd i allt jag gör så är det säkert många bekymmer som aldrig ens kommer att uppstå. Att vara på den nivån jag är nu vad det gäller lugn och avspändhet det är verkligen en så jävla behaglig känsla. Det bästa är att jag hinner med precis lika mycket som förut och jag kanske till och med orkar mer än förut för jag blir inte trött av något stressande. 
 
 
2. En annan grej som är lite annorlunda är mina matvanor. Jag har ju fått mycket kritik och blivit rejält sågad för att jag inte lagar mat hemma och att jag måste tänka på mer vad jag stoppar i mig för att det jag äter inte är nyttigt och allt möjligt annat har jag också fått höra.
 
Jag kan väl inte säga att jag äter så mycket nyttigare än tididgare, men jag kan lugnt konstatera att jag äter mindre skräpmat nu än vad jag gjorde tidigare. Jag har faktiskt nästan inte besökt korvkoisken i år. Det är max 3 gånger ( 1 gång i månaden). Den största anledningen är den andra förändringen som jag också har gjort, nämligen att jag lagar mer mat själv här hemma. Jag tycker på många sätt det går lättare att gå här hemma i kalsongerna och slänga ihop något själv att äta än att behöva ta på sig bara för att man ska gå ut och hämta någon mat ute. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ändra på detta, men jag har tänkt om för det är på många sätt bekvämare att laga det man själv vill ha. Ibland är man ju också sugen på något som kanske inte är så lätt att bara gå ut och hämta. Jag vet inte om träningen också göra att man blir mindre sugen på skräpmat? Man vill liksom ha något annat när man har varit och tränat. 
 
Det känns ibland lite märkligt att jag faktiskt står här ocjh lagar mat ibland. Jag har egentligen inte ändrat uppfattning, men jag tycker att det är lite mysigt och bekvämt att fixa och greja lite själv. Jag har till och med börjat fixa min lunch här hemma. 
 
Allt detta är såklart inte något jag gör varje dag. Jag springer fortafrande ut ganska mycket och hämtar mat och det blir en annan pizza och sånt ibland, men bara att jag har börjat laga mat några gånger i veckan själv är ju en ganska stor förändring för mig med tanke på att jag nästan aldrig gjorde detta tidigare. 
 
 





Anna.
03 March, kl. 21:25 | Blogg;

Heja Danne!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE