Väntans tider.

Jag har haft en ganska lugn helg. Det har bara varit skönt att koppla av och inte göra så mycket. Jag vet att jag ofta har skrivit här på bloggen att jag har haft mycket att göra eller att jag har varit ruskigt effektiv. Men den senaste tiden har det väl nästan varit tvärtom? Jag har inte så mycket att göra. Jag går mest runt och väntar. Väntar på en tuff arbetsperiod som snart drar igång. Från med tisdag  så har jag sjukt långa dagar på jobbet. Jag väntar också på min semester. Först ska jag jobba tufft och sen får jag ledigt. Eller ska man säga först har jag bara jobbat lite grann och varit ganska mycket ledig och sen ska jag jobb tufft innan jag blir inte bara lite ledigt utan helt ledig i en hel månad? 
 
Jag väntar ju såklart också på de jag vill göra med alla dom pengar som jag har lyckats spara under detta året. Jag vet precis vad det är jag vill. Två saker kan man säga att de är. Det ena är en grej som känns ganska viktig. Det känns till och med viktigare än att förverkliga vissa drömmar jag har. Den andra grejen jag vill är kanske inte viktig alls. Det är om jag ska vara helt ärlig ganska barnsligt, men det känns viktigt för mig och jag vill verkligen ha denna sak. Fast jag känner mig som ett litet barn som lägger undan månadspengen för att kunna köpa en leksaker för. 
 
Mer om detta kommer jag inte att säga. Jag kommer bara att få massa negativ kritik och få sitta här och läsa om att det är mycket viktigare att skänka pengarna till välgörenhet istället. Jag vill bara vara lite hemlig nu och själv liksom njuta av tanken på dom saker jag snart kan fixa för mina pengar. För mig kommer detta att bli så häftigt!!  Vill ni veta så får ni följa min blogg en tid framöver och göra som jag: Gå i väntans tider.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE