Lite om den närmaste framtiden.

God morgon!
 
Skönt med en ledig dag även om vädret kunde vara lite bättre. Igår berättade jag om hur grymt taggad jag är att bara kämpa vidare för att nå ett av alla mina mål i livet som jag har. Det enda jobbiga är väl tiden. Klockan  går ju liksom inte fortare och just nu är det bara för mig att vänta på att tiden ska gå för att jag sen ska kunna greja vidare. Jag har kommit f´dit att jag inte själv kan göra mer just nu. Jag måste vänta på att andra ska göra klart de dom ska göra. Allting tar sin tid och själv kan man ju inte göra allt. Ensam är verkligen inte stark. Ibland måste man bara har hjälp för att komma vidare och det är just den hjälpen som jag nu får vänta lite på. 
 
Jag har nu några "softa" dagar till där jag kan ta det ganska lugnt. Jag har bara en dag kvar av jobb denna veckan (i morgon). Idag är jag ledig och sen hela helgen. Jag börjar inte jobba förrän tisdag nästa vecka och då är det sjukt mycket jobb fram till att det är dags att ta semester. 
 
Jag är som sagt grymt taggad att kämpa vidare ett tag till. Jag vet vad jag har att se framemot om jag bara håller ut och kör på som jag under detta året har gjort. Det handlar ju nu bara om max 3 månader (kanske mindre) eller nåt och sen kan jag börja greja för att  nå dom mål som jag nu kämpar för. Exakt vad de handlar om vill jag inte säga så mycket om än, men det ska bli otroligt spännade när allt väl drar igång och jag vet redan nu att det är detta jag verkligen vill göra. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE