Jobbar lite nu och mycket sen.

Har en rätt skön vecka nu ju. Bara en lång arbetsdag på hela denna veckan. Annars har jag bara några timmar på förmiddagarna eller så är jag helt ledig. 
 
Nästa vecka däremot då får fan slita. Jag har massor av långa dagar och jag tänker inte ens försöka ta ledigt utan nu kör jag bara och väntar till min semster. Det kommer att bli tufft och slitsamt då, men denna veckan blir ju som att ha semester redan nu s´å jag får försöka njuta av denna. 
 
Det kan vara lite tufft framöver, men de finns såklart mycket som är bra också även under dom tuffa arbetsveckorna som väntar.  Jag jobbar tex nästan inga helger. jag jobbar midsommarafton vet jag. Det är kanske inte alltid så kul, men man har ju lite mer betalt och jag tror att jag får lika många timmar i kompledighet som jag jobbar den dagen. Jag är ändå ledig midsommarkvällen och helgen så är man lite full i fan så kan man ju komma lite sent till midsommarfesten (fint folk kommer ju alltid sent) den dagen. Sill är ju balnd det värsta jag vet, men den är nog uppäten när jag kommer. Finns det bara lite att dricka och skönt folk att hänga med så är midsommarafton räddad. Jag är inte mycket för maten man har på midsommar. Jordgubbar, sill (bläää) och färskpotatis kan kvitta ändå liksom.
 
Jag jobbar också näst sista helgen i juli. Det är veckan innan jag tar semster. Man får alltså riva av en jobbhelg och sen blir det underbar ledighet i en månad (längtar redan), men först måste jag jobba. Både lite och mycket. Just nu väldigt lite, men ändå så man syns.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE