Jobba och slita - Vara ledig och kämpa på

Skönt med en ledig dag. Har haft så mycket att göra idag. Kanske lite för mycket som det känns nu. Fast det känns ganska lugnt ändå och jag är glad för att jag har varit så effektiv idag.
 
Jag lär ha det så här ett bra tag till. Mycket jobba och slita och när jag sen väl blir ledig så finns det så mycket vardagligt att ta tag i så då går den lediga tiden åt till sånt. Sen jobbar man igen och helst utan att fundera för mycket.
 
Det är väl bra att jag är igång och är på hugget? Dessutom känns ändå inget av sånt jag grejar med just nu för svårt eller övermäktigt.  Det är mycket att göra, många saker att fixa, men inte svårt. Jag vet ju att orken är det inga problem med. Kanske kan det kännas lite tråkigt ibland att liksom bara kämpa på med allting, men jag kommer tillslut att känna att det var mödan värd. När jag är klar får jag väl börja fundera igen. Jag får fundera på vad jag mer vill, eller om jag har gjort precis allt jag vill så jag inte behöver kämpa för något mer.  
 
 
I morgon ska jag jobba igen, men bara några timmar på förmiddagen. Det är nästan fel att säga att jag ska jobba i morgon för jag kommer ju knappt hinna starta bussen innan jag är hemma från arbetet igen. Efter den sk arbetsdagen så ska jag ta mig ut och shoppa lite på Överby. Borde jag åka till IKEA också som har öppnat i Uddevalla? Nja, jag missar nog inget för har man varit en gång på Ikea oavsett vilken stad det ligger i så har man nog sett alla. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE