2013 06 08

God morgon!
 
Jag är uppe ganska tidigt. Det är alldeles tyst nu när man kliver upp. Man hör såklart några fåglar som kvittrar, men det är allt. Känns som jag ändå har haft sovmorgon. Hela veckan har jag ju varit uppe och skuttat klockan 04:00. Nu sover jag till 06:30. Trodde aldrig att jag skulle kunna känna att kl 06:30 kan vara sovmorgon.
 
Aqua blå är i full gång här i stan. Lite festivalyra är ju alltid trevligt i denna lilla stad. Kul att det händer något liksom. Alla verkar ändå inte tycka att detta är så kul. Igår när jag skulle hämta på det vanliga stället så var jag lite tidig. Jag blev därför stående 5 minuter eftersom det inte var öppet. När jag stod och väntade på att min "favvorestaurang" skulle öppna så gick det inte att missa den griniga gubben som faktiskt varje dag står där och hänger på låset till denna restaurang.
 
Han började med att gnälla på denna festival som är i stan. Han tyckte att dom svaga i samhället (handikappade tex) måste gå åt sidan så fort något speciellt händer i stan. Han hade själv tex fått ställa sin bil på en vanlig parkeringsplats eftersom handikappplatsen var borttagen. Han var inte färdig med sit gnällande. Han fortsatte med att klaga på att det inte fanns någon fisk på matsedeln denna dag. Så fort dom kan dra ner på verksamheten så gör dom det sa han. Det är ju så mycket folk i stan så då ska man passa på, bla bla bla. Jag var redan trött på att höra honom och det hade bara gått 5 minuter. Han fortsatte med mera gnäll. Klockan var nämligen 11:30 och då ska restaurangen öppna. Klockan blev 11:31 innan dörrarna öppnades och då frågade han killen som öppna om han precis hade vaknat och sen fortsatte han med att gnälla och sa: Varför kan ni aldrig öppna i tid, fattar du inte vad jag menar? 
 
Ibland undrar jag om folk skämtar eller om dom verkligen är så sura och bittra på riktigt. Vi som stod utanför restaurangen denna dag fick vänta en minut extra på att dörrana skulle öppnas. Det är något som jag kan leva med om man säger så, men tydligen tyckte denna sura bittra farbror att det skulle man minsann klaga på. Precis som han säkert gör om många andra "skitsaker" som händer i livet.  Hoppas aldrig jag blir en sån grinig gammal gubbe när jag blir gammal. Jag hoppas verkligen att jag alltid har tillräckligt med ro i kroppen så jag inte gör en stor grej av att en restaurang öppnar sina dörrar Klockan 11:31 istället för 11:30. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE