Kvällens tankar om att orka eller inte orka.

Det är inte mycket man orkar under dagarna nu. Jag kommer på mig själv ibland att jag bara sitter och tittar rakt fram utan att fundera över nånting. Ibland ligger man på soffan och kollar på tv, men det man kollar på är man egentligen inte intresserad av. Jag kollar ändå, bara för att jag inte orkar byta kanal och jag orkar inte bry mig om att kolla vad det är på andra kanaler. Gör jag det i alla fall då hittar jag aldrig något som är intressant. 
 
 
Jag är bara trött just nu. Trött på allt man hela tiden har att göra. Semstern blir extra efterlängtad bara för att jag är så trött och slö nu. Under semestern blir det ju bara jobbigt om man går runt och är för slö. Jag vet att efter några dagar av semester, utan minsta tanke på jobb och inget jobbande alls kommer att göra att det blir fart på mig igen. Det är ju lite det som är meningen med semester om man tänker efter.  Man har ju såklart typ 40 timmar mer i veckan av ledighet under semestern än vad man har under normala arbetsveckor. När jag har det så och har större delen av min ledighet  på hemmaplan då får jag väldigt mycket gjort och det sköna är att det ändå känns som man är mest ledig och tar det lugnt i alla fall.
 
 
Man har ju så väldigt många fler timmar om dagen och i veckan att fördela sin fritid på så även om man slöar till lite så klarar jag aldrig att slöa till helt under så mycket ledighet. Då skulle man ju börja klättra på vägarna om man nog förmodan skulle försöka att bara slöa varenda dag. 
 
 
Det som gäller för mig under denna semester är ju min undersökning. Den kommer att göras under en dag på min semester.  Jag har inte funderat så mycket på vad som händer sen.  När allt  klart och hela "grejen" uppe i Stockholm är färdig då får jag väl se vad jag vill mer. Men det får jag ta sen när jag orkar och bry mig mer. Just nu vill jag inget annat än att bara bli ledig. Samla krafter för att få ny energi och orka mycket mer igen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE