Kul att just hon ringde.

Idag hade jag ju en bokad tid för en telefonkonsultation med en läkare på SciLife. Jag blev väldigt glad när självaste Mouna Esmaeilzadeh var den som jag skulle få prata med personligen. Hon är ju en av grundarna av SciLife Clinic och VD för kliniken. HÄR är lite om henne.  

Det som gjorde mig så glad över att just hon ringde var att jag har sett henne föreläsa, jag har läst om henne och också hört henne när hon blev intervjuad av Robert Aschberg. Hon har gjort ett väldigt gott intryck på mig om man säger så. Att just hon nu ringde mig för att förbereda mig på alla undersökningar (som jag kanske ska göra) kändes bara otroligt roligt!  Bättre 
kan det inte bli!!!  
 
När Mouna ringde idag frågade hon bara om det gick  bra att  boka om tiden jag hade där vi skulle haft en  telefonkonsultation. Det gick såklart bra. Det ska bli väldigt kul när hon ringer igen för jag tycker denna tjej verkar vara så otroligt duktig. 
 
 Här är 5 minuter från en föreläsning där Mouna berättar om vad SciLife Clinic är och gör. Visst är hon cool??
 





Kompo
07 July, kl. 09:40 | Blogg;

Hej Danne! Du måste vakna nu, dessa människor lever på att lura godtrogna och lättlurade människor. Det här är bara bluff och båg och lätta pengar. Lyssna nu på konceptet "vi letar efter sjukdomar som ännu inte finns, och tar betalt för det." Hör du hur dumt det låter? Tack för en förövrigt bra blogg!
Mvh kille med båda fötterna på jorden

Stina
07 July, kl. 18:59 | Blogg;

Håller med ovanstående kommentar. De vill bara tjäna pengar! Sånt här gör mig väldigt illa till mods. Jag lider av att se dig gå på denna bluff. Oetiskt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE