God nattblogg !

 
Sitter här hemma nu igen efter dagens och kvällens arbete. man är ganska mörbultad i kroppen och jag vill egentligen bara gå och lägga mig nu. Helst med kläderna på för jag är så jäkla trött.
 
Jag har ändå ganska normala arbetsdagar nu, men jag har ju jobbat mycket den senaste tiden och nu denna veckan har jag grejat med väldigt mycket annat innan jobbet. Aldrig är det lite på fritiden och korta arbetsdagar samtidigt. Nej, om jag har mycket jobb med långa dagar jag då gör jag inget på fritiden. När jag har mer normala dagar eller korta dagar av arbete då grejar jag hur mycket som helst före och efter jobbet.. Inte konstigt att man blir trött och känner sig mörbultad i kroppen mest hela tiden.
 
Nu ska jag ialla fall sova och imorgon då ska jag inte göra så mycket, fast jag går säkert och tränar innan jobbet. På något sätt vill man alltid ha något att göra och det är väl någonstans bra? Fast ibland kanske man bara borde sova väldigt länge på morgonen och sen bara sitta här och inte göra någonting. HMMM... Jag vet inte vilket som är bäst och problemet är inte så stort att jag behöver ägna någon mer tanke nu åt detta.
 
 
 

Anonym
07 July, kl. 10:47 | Blogg;

Danne:

Har du någon spelkonsol? (ej pc)
Du kanske inte gillar sånt, för annars skulle ja kunna tänka mig hur gött de hade varit att sitta och skjuta zombisar i din massagestol

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE