En nöjd kund.

Johan:
 
Hej Danne! 
Jag skulle bara vilja skriva ett meddelande till alla som ogillar att du ska göra en undersökning på SciLife. Jag har själv genomfört guldpaketet där för 6 månader sedan och var riktigt nöjd med resultatet. Det var verkligen en ögonöppnare för mig och jag fick en chans att komma ut ur den onda cirkeln jag var fast i.
 
Jag fick reda på saker som jag aldrig hade kunnat tänka mig och jag fick bra råd på hur jag skulle kunna motverka dessa, det är verkligen proffs som jobbar på det där stället. 
Och nej jag har inget med det där företaget att göra, varken aktieägare eller anställd, jag är bara en otroligt nöjd kund. 

Men en fråga till dig Danne, Hur långt är du beredd att gå för att ändra dina vanor som du i dagsläget har? Det verkar ju som att du trivs med den livsstilen du har så varför ändra på det? 
Skulle du kunna tänka dig att träna hårdare än vad du redan gör?
 
I dagsläget vet jag inte riktigt vad jag egentligen tänker. Jag vill gå igenom hela "paketet" med SciLife först. Undersökningar och analyser av den. Jag är säker på att jag kommer precis som du kommer att få bra råd och en annan tankeställare med mig hem. Efter det får jag väl fundera på vad jag är beredd att göra. Jag vet ju inte nu vad dom kommer att säga till mig , men jag är säker på att jag kommer att få med mig mycket värdfull information hem som jag säkert kommer att ha nytta av i framtiden. Kul att du verkar nöjd med allt detta. jag är säker på att jag kommer att bli det också.
 
 

Doktor Nirat
07 July, kl. 17:59 | Blogg;

Hej Danne,

Jag är Doktor Nirat och jag vet att din läkarundersökning är värd varenda krona. Jag hade gärna betalat det dubbla för samma undersökning!

Nu till mitt önskemål. Min vän Björnberg och hans fru, den undersköna Lottis fyller idag 40 år var, det vill säga ett 80-årsjubileum! Har du möjlighet att gratulera dem i ett videoinlägg?

Trevlig helg!
Doktor Nirat

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE