En kommentar till som handlar om min undersökning.

Patrik tror inte på dom goda referenser som det företag har som jag ska anlita för min djupgående hälsoundersökning. 
 
 Han skriver:
 
Hur vet du att de som fanns på hemsidan var ärliga när de investerar stora summor i företaget? Det är klart att de säger vad som helst för att folk ska komma och göra undersökningar till hutlösa priser. De är ju aktieägare....
 
 Hur det än ligger till så kan  du ju inte veta det. Du spekularar ju bara om du påstår att dom inte är ärliga utan bara säger det dom säger för att dom är aktieägare. Man kan ju naturligvis inte veta till hundra procent hur allt ligger till, men jag har ändå läst vad  8 stycken personer skriver om detta företag som jag nu också ska göra en undersökning hos. Alla 8 säger i princip samma sak: Dom har gjort en undersökning och dom är mycket nöjda. 7 av dessa 8 personer är oberoende av varandra. Skulle alla dessa ljuga samtidigt och bara skriva gott om företaget för att själva tjäna en massa pengar? Så kan det naturligvis vara, men det är  inte troligt.  Det kan ju också vara precis som det ser ut att vara, och ska vara. Det är 8 st kunder som är mycket nöjda med att ha köpt en djupgående hälsoundersökning och det berättar så gärna om det. Om någon eller några har aktier i företaget och tjänar en massa pengar, vad spelar det för roll? Det behöver ju inte automatiskt vara dåligt för det. Dessutom kan man ju inte alltid misstänka lögn så fort man ser någon eller några som ger ett företag goda referenser.  Då är ju allt i hela världen lögn, om man ska tänka så.
 
Jag bryr mig inte om det nu  om det skulle visa sig att detta är ett företag som tjänar mycket pengar på sin verksamhet, bara jag blir nöjd och får ut vad jag förväntar mig av det. Ett företag måste ju tjäna pengar liksom. Att det finns vissa vinstintressen i denna  verksamhet behöver inte heller automatisk betyda att det är dåligt. Vem som tjänar vad och varför skiter jag förresten fullständigt i. Ur min synvinkel verkar allt vara bra, seriöst och ärligt. Varför ska man tvivla när jag inte själv har hittat något än som verkar dåligt med detta. Det lär visas sig hur det ligger till, men hur det än är med det ekonomiska kring detta så är det något som jag skiter fullständigt i. Bara jag vet vad jag ska betala och sen får vad jag förväntar mig så är jag nöjd. 
 
 
 

Johan Schröder
07 July, kl. 11:11 | Blogg;

Hej Danne!
Jag skulle bara vilja skriva ett meddelande till alla som ogillar att du ska göra en undersökning på SciLife. Jag har själv genomfört guldpaketet där för 6 månader sedan och var riktigt nöjd med resultatet. Det var verkligen en ögonöppnare för mig och jag fick en chans att komma ut ur den onda cirkeln jag var fast i.
Jag fick reda på saker som jag aldrig hade kunnat tänka mig och jag fick bra råd på hur jag skulle kunna motverka dessa, det är verkligen proffs som jobbar på det där stället.
Och nej jag har inget med det där företaget att göra, varken aktieägare eller anställd, jag är bara en otroligt nöjd kund.
Men en fråga till dig Danne, Hur långt är du beredd att gå för att ändra dina vanor som du i dagsläget har?
Det verkar ju som att du trivs med den livsstilen du har så varför ändra på det?
Skulle du kunna tänka dig att träna hårdare än vad du redan gör?

Jacke
07 July, kl. 12:05 | Blogg;

Hej Danne!

Jag måste hålla med föregående talare om att du gör precis vad du vill! Självklart har du läsare som bryr sig om dig men är pengar ingen trång sektor och du ser att du kommer ha en stabil kapitaltillströmning under de kommande månaderna, tycker jag inte att du ska bry dig om hur andra anser du ska spendera dina likvidamedel.

Jag har själv inte gjort någon undersökning och vet inget om företaget. Men har du gjort en grundlig kontroll och känner dig trygg, så ska du strunta i vad andra tycker och köra.

Vill dock upplysa dig och eventuellt andra läsare av denna komentar att jag inte är helt opartisk i detta. Jag har själv ett stort intresse av just kost och hälsa och väntar med spänning på resultatet på din undersökning och ger du goda recensioner är det ingen omöjlighet att jag gör en egen undersökning.

Enligt mig är människor över lag ganska korkade och trångsynta som hellre investerar i bil, båt och platt-tv än att investera i sin kropp och hälsa. Enligt mig gör du helt rätt och jag hoppas verkligen att det gör ett bra jobb och att de inte hittar några anlag för ärftliga sjukdomar. Vi vill ju alla njuta länga av vår danneblogg!

Kör hårt Danne (både i och utanför bussen)!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE