Bil eller tåg?

 
Jag har en undersökningsdag som jag snart ska ta mig igenom. Jag vet det mesta redan nu. Jag vet  hur schemat för hela undersökningsdagen ser ut, vad allt kommer att kosta, vilket hotell jag ska bo på och vilken adress jag ska ta mig till när det blir dags för undersökningen. 
 
Det är bara en grej som jag funderar över. Det är så typiskt Danne. Jag vet inte om jag ska ta tåget eller hyra en bil upp till Stockholm. Kostnadsmässigt tror jag inte det spelar så stor roll. Hyr jag en bil så blir det naturligtvis dyrare än en tågbiljett, men tar jag tåget så får jag med ganska stor säkerhet boka en extra hotellnatt. Tar jag hyrbil upp då kan jag åka hem direkt efter undersökningen och jag behöver inte bekosta en hotellnatt extra.
 
Det kunde på ett sätt vara kul att stanna lite längre i Stockholm, men som jag känner nu så vill jag bara ta mig igenom undersökningen och sen komma hem. Med egen bil så kan jag ju bara köra upp på eftermiddagen dagen före undersökning. Sen är jag på hotellet lagom till det nblir dags att gå och lägga sig. Sen går man igenom dagen och bara åker hem utan att behöva vänta på att tåget ska gå hem på en bestämd tid. 
 
Å andra sidan kan det vara skönt att ta tåget upp. Man behöver inte köra själv utan jag kan bara slappa på tåget, kanske hänga lite i Stockholm göra undersökning, slå ihjäl ( eller hitta på något kul) mer tid i Stockholm och sen åka hem (förmodligen dagen efter undersökning ). 
 
Egentligen skulle det vara kul att vara kvar i Stockholm när jag ändå är där, men jag ska ju upp en vända till efter att den första "svängen" Analyser och provresultat ska ju man ju gå igenom med mig typ en eller två veckor efter undersökningen.  Då blir det ju en resa till. När det är dags för andra resan upp till Stockholm då kanske man har lust att stanna lite längre, men jag vet inte ens då om jag har någon lust. Alltid när det finns flera alternativ så vet jag inte. Får bara beslutsångest. Typiskt mig liksom.. Dettta blir nog inte dagens I-landsproblem utan veckans. Jag vet inte hur jag ska göra. Bil eller tåg? Tåg kan vara lite mer avspänt och skönt. Bil blir mer effektivt. Vad är egentligen bäst?
 
 

Mikael
07 July, kl. 20:05 | Blogg;

Tänk vad mkt kul du kunde göra för alla de pengar du betalar för de där hälsotesterna!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE