2 frågor om den undersökningen jag ska göra.

 
Patrik: 
 Varför inte göra en hälsoundersökning på vårdcentralen?
 
 
Skulle jag gå till vårdcentralen och fråga om denna typen av djupgående hälsoundersökning finns att göra så är jag säker på átt svaret är nej. Dessutom funkar ju den vanliga sjukvården så att man tar hand om dom som är sjuka först. Det jag ska göra handlar ju mer om att förbygga sjukdomar. Jag tror inte att den "vanliga" sjukvården har möjlighet att hjälpa mig på samma sätt som SciLife Clinic kommer att göra. Däremot när alla undersökningar är klara man vet resultatet då kanske jag behöver söka mig till en vårdcentral för att fixa sånt som eventuellt behöver åtgärdas.
 
Rene:
Hur mycket kostar undersökningen? Låter definitivt som en investering för livet och något jag själv är intresserad av!
 
 

Hela paketet med allt som ingår kostar 59 690 kronor.

Anonym
07 July, kl. 10:40 | Blogg;

Haha förlåt Danne, men tack för dagens garv, förstår att dom är trevliga mot dig för 60 000, sjukt, 2000 hade varit dyrt!

Synd att du är så blond, hoppas inte detta är det du sparat till då blir jag faktiskt besviken och då är du inte så smart som jag trodde:/

har inte dom varit med i programmet plus en gång? Fast med ett annat namn? Dina pengar, din soptunna..

Jonte
07 July, kl. 11:09 | Blogg;

Hej Danne! Jag är ungefär lika skeptisk till detta som många andra som har skrivit till dig. MEN, du gör som du vill med dina pengar. Hoppas du blir nöjd!

Sofi
07 July, kl. 13:44 | Blogg;

Haha på hälsocentral kostar en läkarundersökning 150 spänn. Och vi arbetar också hälsofrämjande och förebyggande. Du är rolig!

Patrik
07 July, kl. 16:06 | Blogg;

60 000? Wow

henka
07 July, kl. 00:20 | Blogg;

Danne! Tänk nu igenom det här. Svensk läkarvård kan erbjuda dig all hjälp du någonsin kan få från ett sånt där företag som helt uppenbart är 100% lurendrejare. Betala 60k för att någon ska säga att du måste äta bättre och motionera mer, GODE GUD! Förebyggande är bra men det går inte att se in i framtiden och det går inte att undersöka in kropp på en sån nivå att man kan säga vilka sjukdomar som dabbar dig i framtiden. Hoppas det här är ett skämt och att du investerar pengarna i något vettigt istället.

mvh

henka
07 July, kl. 00:25 | Blogg;

Anledningen till att svenska vårdcentraler inte gör den här typen av undersökningar är att det är helt jävla onödigt. Läs om fenomenet "Full body scans" i USA och bluffmakeriet som ligger bakom att utnyttja människors rädsla för att lura dem på pengar. Är du orolig över att du har cancer, hjärtfel, åderförkalkning eller vad det nu kan vara, så GÅ TILL VÅRDCENTRALEN. Jag lovar att dom hjälper dig och tar prover om det skulle behövas. betala 60 k för att någon ska säga till dig att motionera mer och äta mer grönsaker är verkligen helt sjukt. Du är galen om du blåser alla dina pengar på det här. Hoppas det är ett skämt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE