Tålamod är nog mitt nyårslöfte.

Jag har många gånger funderat på varför så mycket bara blev fel under 2012. Det fanns mycket som kändes som ett misslyckande. Jag försökte fixa nytt kök, men det gick inte utan jag gav upp. Jag drog till Hamburg och det ångrar jag som fan för det var så jäkla tråkigt där, en riktigt skitresa. Det fanns mycket annat också som inte blev som jag ville eller hade tänkt mig och jag har börjat förstå vad det var som fattades. 

Har jag något nyårslöfte så är det nog tålamod som är det rätta ordet för år 2013. Jag känner mig ganska säker på att det var brist på tålamod som gjorde att mycket kändes som ett misslyckande år 2012. Jag började ju kolla på köket för tididgt. Jag ville liksom komma igång och jag trodde att jag kämpar in det sista ganska lätt, bara jag börjar dra igång detta nu. Inget tålamod och jag orkade liksom inte. Sen efter detta så blev det en skitresa för jag ville komma iväg bort härifrån och tänkte att en stor stad europa funkar nog. Jag var inte förberedd och jag visste liksom inte inna vad jag skulle hitta på i Hamburg. När jag kom dit så visste jag fortfarande inte och inte mycket var som jag hade förväntat mig. Jag tröttnade hade återigen inget tålamod och efter bara någon dag så ville jag åka hem igen. 

Att slippa vänta är något man ofta vill. Man har ibland svårt att acceptera att något tar tid. Vet man dessutom att om man hade haft tex en nyare pryl så hade allt gått så mycket fortare. Det känns lite som mentaliteten i dagens samhälle är att man ska hinna med så mycket som möjligt och man ska göra det nu och inte sen. Usch vad gammal jag lät när jag sa i dagens samhälle. 

 Tålamod är nog verkligen något för mig ändå år 2013. Har man tålamod så blir man ju inte slarvig utan man är ganska noga och man väntar till allt är klart liksom. Det känns riktigt rätt och har jag det som ett nyårslöfte så kanske det just går lättare att tänka på att man just ska tålamod. Framförallt gör det att man tänker til en extra gång innan man gör något och med tanke på hur år 2012 var så är nog detta med att ha tålamod det som är rätt och riktigt. Det gäller att göra om och göra rätt. Förra årets misstag och fel ska år 2013 bli rätt och tålamod är det ordet som gäller!!

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE