Svar på frågor-del 2

 Maria:
 
 Vilken musik tycker du om? Vad kännetecknar god musik anser du och vad skall en riktigt bra låt innehålla?
 
 
Jag tror jag har ganska bred musiksmak, men jag gillar mest ny musik för det gamla blir lätt uttjatat. Det kan det nya också bli, men det kommer ju hela tiden ny musik. En bra låt innehåller väl en text som är lätt att komma ihåg. Jag gillar väl mest tempolåtar fast det finns annat också.
 
 
Anders K
 
Hej! Hur ofta blonderar du ditt hår och vilka produkter använder du?
 
 Jag blonderar varje gång jag är och klipper mig. Vad min frisör använder det vet jag faktiskt inte.
 
 
Emil:
Tjena! 
har ofta tänkt på hur perfekt ditt hår ligger på plats när du jobbar! hur gör du så att de ska va så perfekt och va använder du gör produkter? Jag själv har aldrig lyckats! Och skulle därför behöva råd och tips, vad anser du är en bra produkt till håret och varför just den? 
Tack i förhand!
 
Jag brukar använda produker från GOLDWELL. Jag använder gelê, vax eller spray till mitt hår. Jag köper allt hos frisören.
 
 
 
Karolina:
 
1. Om du skulle få barn och var tvungen att döpa dem till någonting idag, vad skulle de heta? En kille och en tjej. 
 
2. Hur skulle ditt liv se ut om du vann en miljon kr? 

3. Vad heter din bästa vän? 

4. Har du gjort något som du ångrat rejält efteråt? 

5. Har du kräkts på fyllan? 

6. Hur är en perfekt date? 

7. Skulle du kunna tänka dig att hitta kärleken i Thailand och flytta dit? Eller ta med kärleken hem? 

8. Skulle du gå fram till Katrin Zytomierska eller Kissie om du såg någon av dem på stan? 

9. Har du någon gång stämt träff med en bloggläsare? 


1. Man ska ju vara två om att skaffa barn, men ska jag förslå något så kan jag tänka mig  Kevin. Hade det varit en tjej så är ju Fanny ett fint namn. Om jag någon dag blir pappa så  tror att tjejen som jag får barn med kommer att få vara den som verkligen bestämmer vad vårat barn ska heta. Det blir nog bäst så:)
 
2. En miljon gör ju gott i "kassan", men man får ju fortfarande kämpa på även om man har en "mille" på fickan. Hade jag vunnit en miljon idag så skulle jag ju såklart lösa mitt bolån och renovera eller flytta till ett hem som ser ut precis som jag vill jag vill ha det. Det är ju vad jag drömmer om (skuldfri och nytt hem)
 
3. Karin.
 
4. Jag gör ju mest bara sköna grejer... Klart att jag har gjort saker som jag ångrar. Exempel kan ju vara:  Blivit för full någon gång eller sagt något utan att tänka först. Förra året hade jag ju ett år där jag gjorde mycket som jag nu ångrar att jag inte bara struntade i. Min resa till Hamburg är ju ett exempel på något som jag verkligen ångrar av det jag gjorde år 2012.
 
5. Ja det har hänt ..
 
6. När man träffar någon och man känner att personkemin stämmer. Spelar väl inte så stor roll vad man gör egentligen? Bara vi båda har jäkligt trevligt eller kul liksom. Det kan väl vara en perfekt date. ❤❤❤❤ 
 
 7. Nej, det tror jag inte för det är ju svårt att lära känna någon så bra så att man vågar ta med henne hem. Det skulle inte vara roligt om man tar hem någon hit och sen kommer man på efter en månad att man inte tycker om henne och jag skulle nog inte heller vilja bo i Thailand. Jag nöjer mig med att vara där på semester. 
 
8. Jag tror inte jag skulle våga. Jag har ju sett Bert Karlsson flera gånger i denna stan (Vänersborg), men aldrig vågat gå fram och säga något fast jag har velat. Jag skulle nog inte vara mer modig om fick se Katrin eller Alexandra (Kissie). Jag skulle nog vara för nervös och sen vill jag inte bara "hoppa på" folk hur som helst heller. 
 
9. Ja..
 
  Frida Ericsson:
 Hej vad tar du i bicep curl?
 
 
 Jag vet inte riktigt. Jag tror inte det är mycket.  Jag har ju ganska mycket att lära när det gäller detta med styrketräning fortfarande. Den senaste tiden när jag har varit på gymmet och kör just bicep curl så försöker jag lyfta så att jag enkelt klarar 8-10 repetioner med en bra kroppshållning liksom. Lyfter man för tungt så finns det ju risk att man står och "vaggar" fram och tillbaka med kroppen och det känns ju som man då är helt fel ute. 
 
Denna brukar jag klara bra med 8-10 repetioner och 3-4 set, eller vad det nu heter.
 
 
 
 
 
 
Det funkar med denna stången också som är lite tyngre, men sen blir det nog för tufft.
 
 Jonna:
Vilken film tycker du är läskigast?

Jag har inte sett så många läskiga filmer, men  när jag såg filmen SCREAM då var det väldigt ofta som jag drog filten över huvudet.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE