Svar på frågor-del 1

* Niklas:
 
Vad är ditt syfte med att blogga?
 
Jag bloggar bara för att jag tycker att det är roligt och det är det enda jag tänker på när jag sitter här och publicerar inlägg. Den dagen jag inte tycker att detta är roligt längre då vet jag att jag kommer att lägga ner. 
 
Larsson:
1. Vilken körtur skulle vara din drömkörtur med buss? 
2. Vilken är din "favvoscandalbeautie"?
 
 
1. Jag gillar nog och köra allt så någon drömkörning finns väl inte så. Det vore väl coolt någon gång att köra en långresa med buss, men det är nog inget jag skulle vilja jobba med dagligen liksom. Men kanske vid något enstaka tillfälle kunde det vara coolt att köra en längre resa än bara mellan Vänersborg och Trollhättan.
 
2. "Favvobrud" av alla scandalbeauties  som finns? Den frågan är riktigt svår, men måste jag välja en så säger jag Cathrine Holst.
 
 
 
 
 
 Niklas:
 Hur kom du in på bussförar-yrket? Hade du någon tanke bakom att du gärna ville glida runt i buss? Har du några planer på att sluta jobba som det och plugga/jobba kring något helt annat?
 
Jag sökte jobbet som bussförare och blev anställd.  Jag tog mitt busskort och sökte under en tid då bussföretagen verkligen behövde folk. Jag hade väl egentligen ingen tanke på vart det ena med andra och det tredje skulle leda till. Men det har blivit såhär nu att jag kör buss på heltid och jag trivs bra med detta. Just nu kan jag inte säga att jag har några planer på att sluta och göra något annat, men man vet naturligtvis inte vad som händer i framtiden. Det känns ju ändå som detta med att köra buss är ett framtidsjobb. Jag har inte hört så mycket tjat förut  som man nu kan höra i media om att det är viktigt att fler och fler åker kollektivt. Man måste tänka på miljön och man inför trängselskatt för att folk ska lämna bilen hemma och åka kollektivt istället. Det lär fortsätta så och då tror jag att det kommer att behövas fler bussförare i framtiden och man kommer att ha och göra, vilket såklart är bra. Så det känns som jag har valt ganska rätt yrke, men som sagt man vet ju aldrig hur det blir i framtiden.
 
 
 Anonym:
 Träffar du någon tjej? 
Vill du ha familj? 
Är busschaufför ditt drömjobb? 
Vad är det för mål du har nu med dina besparningar?
 
 
TJEJER?
 Nej, jag träffar ingen tjej just nu.
 
EGEN FAMILJ?
 Jag kan inte säga att jag strävar efter det, Man får ju inte heller glömma att man ska vara 2 om ett sånt beslut. Det är ju absolut inget man bara får bestämma själv liksom.   
 
DRÖMJOBB?
 Jag hade väl en dröm innan jag började jobba att kanske inte behöva jobba utan ha så mycket pengar så jag skulle kunna leva ändå.  Jag tror aldrig jag liksom har drömt om att bli bussförare, men  jag tänker ofta när jag ser vad andra har för jobb att gud vad jag är glad över att jag är bussförare.
 
MÅL MED MINA BESPARINGAR?
 Jag har ju funderat mycket på min hälsa och så och jag tror att det just nu är där fokus ligger när det gäller att spara pengar. Jag vill  investera i min hälsa i framtiden.
 
 
 
 Wrake:
Hur mycket "cash" lägger du på "köpmat" varje månad?
 
 
Jag lägger ungefär 3000 kronor i månaden på mat ute om man vill kalla detta så. Jag räknar då  den mat jag liksom köper i en låda och tar med hem eller den mat jag äter ute på restaurang.  Det kan också vara mat från pizzerian eller något gatukök.  Mat som jag liksom inte står här hemma och fixar till själv, den kostar 3000 kronor  i månaden ungefär. 
 
 
 Cool brud:
Skulle du bli reagera positivt eller negativt om man hälsade på dig under en busstur
 
Jag hoppas att jag väl att jag reagerar på ett positivt sätt. Det beror väl på hur du menar? Jag skulle nog inte ta i hand om jag sitter och kör samtidigt, men det går ju bra om jag står still liksom.

Anonym:
Är du kär i någon.
Det finns väl alltid tjejer som man gillar lite extra. ❤❤❤❤ 
 
 
 Cornelia:
 1 En natt med en "scandalbeautie" eller en natt med Katrin Zytomierska? 
2 Om du bodde i villa, skaffa katt eller ha kvar Mimmi? 
3 Köra en busstur naken eller lägga ut en nakenbild på bloggen?
 
Dessa frågor har jag ju svarat på för typ en vecka sen, men ok.
 
1 Scandalbeautie!!
 
2. Villa på landet? katt. Villa i stan? Ha kvar Mimmi.
 
 
 3. Naken bild på bloggen om jag får bra betalt.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE