Sånt man alltid behöver och en bil-fundering.

Har köpt hem lite av sånt som man alltid behöver. Toarullar och hushållspapper tex. Man kan ju köpa hur mycket som helst bara man har plats för det hemma. Nu när jag hade en lånebil så fyllde jag på mitt förråd så nu har jag så jag klarar mig hela året tror jag. Det är ju ofta så besvärligt att bära hem. Köper man lite åt gången så blir det ett jäkla springade för tex sånt papper och tar det slut hemma då kanske  man innan man har köpt hem mer  sitter på skithuset och kommer på där att toapappret är slut. Idag när jag har haft bil så har jag köpt hem massor av sånt som man alltid behöver och som aldrig blir för gammalt. 
 
 
 
Jag är nöjd med dagen. Har fått mycket gjort. Har man en bil så kan man fixa så mycket på väldigt kort tid. Borde väl kanske köpa en. Fast jag känner ju inte att jag behöver någon. Jag kan ju göra som idag och bara låna en och man kan ju alltid hyra om ingen vill låna ut till mig. I längden blir det ju såklart dyrare att hyra en bil, men man kan ju se det så att det går ju att hyra bil rätt många helger till den kostnaden som det blir när man äger en bil under 1 år  och kör med. Kör man inte mycket eller behöver så är det onödigt att ha en bil helt enkelt. Det är vad jag tycker i alla fall. Man får planera lite mer, men det funkar ju bra. Dessutom finns det ju rätt många tillfällen då man ska någonstans då man ändå inte kan köra själv. Tex när man ska ut på något där man ska dricka alkoholhaltiga drycker. Då blir det ju tåg, buss eller taxi i alla fall om man behöver åka någonstans.
 
Dagens lånebil !
 
 
 
Jag trodde nu att jag hade tvättstugan, men det var i morse när jag låg och sov som jag skulle ha tvättat så jag bokade en ny tid och det blir i morgon istället. Det finns fördelar med att jag jobbar som jag gör.  Man kan välja och vraka bland alla möjliga tider i tvättstugan även fast man jobbar mycket så är man ju ofta ledig när många andra jobbar.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE