Nu är man äntligen ledig igen.

Jag har nu haft några långa dagar av jobb. Ingen arbetsdag har  varit under tio timmar av arbete. Nu är det äntligen helg och jag är ledig. I början av nästa vecka blir det några långa dagar till och sen skiftar det om till ganska några lediga dagar och jobb där arbetstiden är betydligt kortare än vad den nu har varit. 
 
Jag försov mig lite i morse och när jag vaknade till och tittade på klockan så trodde jag först att den gick fel, men sen kolalde jag en klocka till och då var det rätt i alla fall. Bara att kliva upp snabbt, hoppa i kläderna och iväg som stressad och snurrig i huvudet. Jag kom till jobbet en minut innan jag skulle börja och det räcker ju liksom, men det är inte roligt när man har haft en sterssig morgon och vet att man sen har över tio timmar av jobb framför sig. Tio timmar av jobb och nästan 12 timmar som man är på jobbet. 
 
Jag är ju inte riktigt van vid detta nya schemat än och det kanske göra att det blir lite extra tufft? Fast man kan vända på det också. Jag var jäkligt trött på mitt gamla schema som jag körde på innan detta. Där kunde jag varenda pass utantill och det blir i längden nästan värre för det känns väldigt tjatigt. Jag hade ju också ett schema som snurrade runt på sex veckor. Nu har jag ett schema som går runt på arton veckor. Har man nu en riktigt jobbig vecka så kommer samma period av jobb inte tillbaka förrän arton veckor igen. Detta schema med arton olika veckor som ser helt olika ut, det blir aldrig tjatigt. 
 
Det blir lite nya rutiner men dom har funkat ganska bra också även om det känns i kroppen mer nu än vad det gjorde tidigare. Dagarna är ju längre och det är lite tuffre att köra också. Förut körde jag ofta folk antingen till jobbet på morgonen eller hem från jobbet på eftermiddagen. men jag började alltid tidigt och sluta tidigt eller så började jag sen och slutade sent.  Nu denna veckan har jag kört folk till jobbet på morgonen och hem på eftermiddagen igen, på en och samma dag.  Jag börjar tidigare än många andra och jag slutar ändå senare än dom som jobbar tex 07:00 -16:00. Denna veckan har det varit så i alla fall. 
 
 Det blir en hel del massage efter alla långa arbetsdagar med timmar av sitta på en stol. Man skulle gärna vilja ha en massagestol som förarstol i bussen så hade jag inte behövt ägna tid här hemma åt att mjuka upp ryggen efter varje arbetsdag. Det är något att ha i framtida bussar. Massagestol som förararstol. Hoppas det blir verklighet någon dag. Drömma kan man ju i alla fall.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE