Mycket jobb - Mindre disk hemma.

 Jag har sjukt långa dagar nu och jag har en dag  kvar denna veckan sen får jag vara ledig och det ska såklart bli exrtra skönt. 12 timmar på jobbet det känns i kroppen efteråt, men det finns mycket som är positivt även om det är väldigt långa dagar nu denna veckan, och även in i nästa vecka.
 
Fast ska man som det ser ut nu så börjar jag ju inte så sjukt tididgt som jag kunde göra när jag körde efter det gamla schemat. Jag kan faktiskt sova 1- 2 timmar längre nu och det gör faktiskt väldigt gott för kroppen. Dessutom är det ju så när man har dessa långa dagar med 12 timmar på jobbet då har man alltid 2 raster. Det känns inte fel för jag hinner på min andra rast att gå bort till "kopparn" och hämta mat och sen går jag tillbaka till jobbet och sitter där och gottar mig med min lunch. 
 
 Dagens lunch - Järpar...
 

Tidigare har jag antingen hämtat mat före jobbet elller efter jobbet. Jag har nästan alltid suttit hemma och käkat. Man får då alltod lite disk ju (1 gals och 2 bestick) På jobbet finns en diskmaskin och den behöver jag inte ens sätta på. Det blir alltså mindre disk hemma nu och det är man glad för. vardaglig "trökgöra" vill man ju slippa så mycket som möjligt av även om jag kan tycka att det kan vara lite mysigt också att gå här hemma och pyssla lite. Fast man ska inte göra något i onödan heller. På jobbet finns det alltid andra sköterdetta med disk. Jag kommer alltid lätt uundan liksom.
 
 När jag sen har jobbat färdigt för kvällen så har jag redan ätit så man behöver ju äta något när man kommer hem, om man inte är sugen på något vill säga. Det finns mycket som är positivt även om det kan vara långa tuffa dagar ibland. Fast kollar man på hur myckedt tid det handlar om under 1- 2 månader så jobbar jag ändå inte mer än heltid. Det betyder ju att har jag många långa dagar en period så kommer det ju även någon extra ledig dag och en och annan kort dag av jobb också. Det är ju också positivt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE