Mat utan grönsaker.

Jag har käkat lite. Jag fixade till lite makaroner och köttfärssås. En av dom få rätter som jag  är ganska bra på att laga. 
 
Den senaste tiden har jag lagt upp mycket av min mat som jag äter ute på Facebook. Inte lunchen utan det jag äter på söndagar eller kanske någon kväll ute på restaurang.
  
 
Nu har kollegor och andra vänner börjat säga till om att dom tycker jag äter onyttigt också. För mycket fett och inga vitaminer är väl det jag mest får höra nu. Det sägs med lite glimten i ögat så det är ju inte sådär upprörande ton som det kan vara här inne på min blogg där ofta den som skriver är anonym.  Idag sa också han som jag lånade bilen av att jag måste börja äta ärtor och morötter. Jag sa ju såklart då att jag hatar gröna ärtor, vilket är sant. Dessutom sa jag att jag är inte förtjust i kokta morötter och det är ju detta man allt som oftast får under dom restaurangbesök jag gör Han som jag lånade bilen av tyckte då att jag skulle koka mina morötter själv till den lunch jag köper och tar med hem, men bara lite så dom inte är kokta för mycket. Börja med detta så ska du få se att du kommer att gilla grönsaker sen sa han. 
 
Jag tycker själv att jag har gjort ganska mycket den senaste tiden som är bättre för kroppen. Jag tränar mycket  och håller jag i detta och kör lika bra som jag nu gör en längre tid så är det betydligt bättre än vad det tidigare har varit. Dessutom dricker jag nästan ingen läsk alls längre. Det blir mest vatten till allt och det är ju också mer hälsosamt. Vad det gäller mat så finns det säkert mycket att göra, men jag mår ändå bra och jag gillar det jag äter så jag känner inte att mina matvanor är ett stort bekymmer.
 
Nu har alla möjliga människor haft åsikter om vad jag äter i flera års tid. Jag kan tycka det är ganska roligt att så många bryr sig om vad JAG äter. 
 
Bloggläsare
Mina föräldrar
Brorsan
Kollegor
Vänner
Restaurangpersonal
 
Alla dessa har tjatat om hur viktigt det är att äta grönsaker och att jag måste äta mer hälsosam mat. Jag har börjat träna mer och dricker mest vatten till allt jag äter, det är ju en bra början och man kan allt förändrar man ju inte på en natt. Kanske kommer det en dag då jag börjar äta mer grönsaker också? Fast det har jag svårt att tro. Tycker jag inte att det är gott med grönsaker så kommer jag nig inte att börja äta sånt. Men vi får se hur jag gör i framtiden? Någon dag kanske man mår skit av att inte äta nyttigare och då tror jag automatiskt att jag börjar. Men just nu känns det inte som det kommer att hända för jag mår ju väldigt bra just nu av allt jag gör, äter och dricker. Det funkar liksom att skippa grönsaker till maten. 
 

Bosse
01 January, kl. 07:16 | Blogg;

du måste börja äta mer grönsaker.

Bosse
01 January, kl. 07:21 | Blogg;

du måste börja äta mer grönsaker.

Sofie
01 January, kl. 13:40 | Blogg;

Du beter dig som en vuxen bebis när du gnäller om grönsakerna.

Ha en bra dag.
Kram och puss

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE