Att få vara frisk är ju livet.

 Jag funderar mycket över framtiden nu. Jag tänker alltid mycket och snurrar i skallen gör det ofta, men jag brukar inte fundera så mycket över framtiden som jag nu gör. Däremot känns det skönt att jag inte oroar mig för framtiden. Bekymmer och problem kommer alltid oavsett om man oroar sig eller inte. Känns därför ganska meningslöst att oroa sig då. 
 
När jag funderar kring framtiden så tänker jag mest på min hälsa. Det är det som gäller för mig i år. Vi lever i en tid då forskningen har kommit långt fram när det gäller att lösa och förhindra sjukdomar som hjärtinfarkt, stroke och cancer. Man kan idag gå på djupet. Jag kan inte alla detaljer såklart, men man kan tex få tillgång till bred tumörscreening med helkroppsmagnetkamera. Dom medicinska möjligheterna finns idag att förhindra hemska sjukdomar innan dom ens uppstår. Detta har jag funderat väldigt mycket på och jag hoppas på att jag innan detta året är slut kommer genomgå dom undersökningar som krävs och mycket annat. 
 
Jag har mina drömmar, men det finns inget som är viktigare än att man får vara frisk. Svaren finns på vad man ska göra för att förhindra tex hjärtinfarkt, stroke och cancer. Forskningen är långt framme och avancerad teknisk utrusning finns. Det finns överhuvudtaget så mycket kunskap om detta och det är ju till för oss människor för att vi ska hålla oss friska länge. Känns som det är värt att pröva liksom. Jag har inget att förlora förutom lite pengar, men kan man för pengar förhindra tex cancer innan den ens bryter ut då är det ju värt varenada krona. Dessutom slipper man allt lidande som det innebär att vara svårt sjuk. Frisk är ordet och får man inte vara det då kan jag nog glömma allt annat som man vill göra också. Att få vara frisk är ju livet... Detta funderar jag mycket kring just nu. Får se när jag går från ord till handling? Jag hoppas det blir snart. Jag mår bra och är frisk nu och det vill jag göra i framtiden också.
 

Dr Lena
01 January, kl. 00:33 | Blogg;

Danne, det är någon slags bluff du håller på att gå på. Skulle misstanke om cancer finnas kan du gå till din doktor och få en MR gratis. Om inte är det helt onödigt. Du kanske hittar en förändring som du måste genomgå hemska strålbehandlingar och cellgifter för, som egentligen inte hade gett dig några bekymmer alls. Dessutom ser man långt ifrån alla tumörer på en MR och man ser definitivt inte några förstadier.

Sannolikheten att du skulle ha cancer utan några symtom, speciellt vid din unga ålder, är så gott som obefintlig. Lägg inte pengar på detta, gå till din doktor istället.

För mig som läkare är detta mycket sorgligt att läsa om. Det handlar bara om att tjäna pengar.

Mvh

Dr Lena

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE