God middag som jag inte ber om ursäkt för.

Jag har haft en lugn och avspänd dag. Jag har ätit en god middag tex.
 
 
 
Jag har ännu en gång fått frågan om  varför jag tränar när jag ändå inte äter så nyttigt. Ska jag svara på den frågan igen? Jag har ju redan svarat på dennas fråga typ en miljon gånger, men det finns fortfarande folk som kräver ett svar på detta för man får ju inte träna om man inte äter rätt typ...  Det verkar som att vissa har den uppfattningen att om man inte gör allt rätt då ska man inte göra någonting. Någonstans kan jag tycka att det  är bättre att jag tränar och äter "fel", än att jag inte tränar alls och äter "fel". 
 
Jag tränar bara för att jag ska må bra och det gör jag. Om man gillar att tänka på vad man stoppar i sig hela tiden och sen träna hårt och kämpa på det sättet så ska man naturligtvis göra detta om man nu mår bra av det. Det känns mer rätt för mig att inte vara mer "soft" och inte så jäkla noga med vad jag äter utan istället fokuserar jag på träningen och inget annat. Jag kanske inte orkar lika mycket som jag borde göra om jag åt lite mera "rätt". Jag kanske inte får ut max eller bästa möjliga resultat, men jag bryr mig inte speciellt mycket om de. Jag tränar för att jag vill må bra och för att jag tycker att det är roligt och de räcker för mig.
 
Det viktigaste är ju att man mår bra och tycker att det är roligt. Dessutom har man ju mycket annat i livet som också är värt att ägna sig åt och då kan jag tycka att de där med att äta gott är en sak som man ska unna sig ofta. För min del blir det bara jobbigt och tråkigt med träningen om jag hela tiden ska tänka på vad jag äter. Jag vill mer leva det "softa" och goda livet liksom och för mig är det att kunna äta vad jag vill när jag vill och ändå träna på. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE