Lite trött denna kväll.

Jag har varit ute och käkat lite middag på restaurang. Jag var egentligen inte så sugen på mat ute ikväll. Jag gick ut och åt för att jag är för trött så jag orkar bara inte slänga ihop något själv ikväll.
 
Spelar ingen roll om jag hade valt att äta en skorpa.. Jag orkar bara inte. Det blev en biffstek med pommes och det smakade helt ok.  Det var skönt att ta en promenad till och från restaurangen samtidigt som jag fick lite frisk luft. 
 
Nu sitter jag här och känner mig ganska trött och också lite frusen. Jag har känt mig ganska pigg dom senaste dagarna trots allt jobbande och så. Fast det är klart att kroppen säger ifrån även om jag någon dag kan känna mig pigg och fräsch fast att jag har haft en lång dag på jobbet. Jag har ju dom senaste veckorna bara klivit upp sjukt tidigt. Dessutom är jag fortfarande lite förkyld. Idag hade jag en jobbig dag av mycket strul. Det vore konstigt om man inte kände någonting. 
 
 
Fast ändå måste jag säga att jag mår inte dåligt. Att jag blir trött av jobbet det kan jag ta. Det hade varit mycket värre att bli trött av att må dåligt för då mår man ju dåligt både psykiskt och fysiskt. Nu känns det bara lite i kroppen rent fysiskt och får jag någon helg ledigt, någon dag eller att man bara får sova ut så har man ju snart återhämtat sig igen. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE