Känner mig hur pigg som helst!

 
 
Hemma då efter denna långa arbetsdag. Jag gick upp 05:30 i morse och är hemma 19:30 på kvällen. Det är en lång dag och jag har haft jobb där passet har haft en ramtid på 12 timmar och 47 minuter.
 
Det känns ändå som vilken dag som helst. Jag känner miog inte ens trött. Hur pigg som helst är jag och arbetsdagen gick även hur fort som helst, trots dom nästan 13 timmarna på jobbet. Jag vet att jag många gånger förut har variit hur trött som helst efter att jag tidigare har haft liknade pass, men nu känner jag inte alltså inte någon trötthet alls. Det har nog flera orsaker. För det första så har jag den senaste tiden varit bra på att slå bort negativa tankar. Det vore lätt idag att sitta och gnälla och svära över att man har en så lång jävla och att man varken orkar eller inte i´hinner någonting. Men det är som sagt  negativa tankar och dom slår jag bort även om det skulle vara så att jag bara hittar en sak som är positiv så är det just den poitiva grejen som jag tänker på och inget annat.
 
Jag har också varit bra på att hitta positiva tankar med jobbet den senaste tiden. Jag tänker på att jag har haft många korta dagar denna veckan, att jag snart har softa dagar med mycket mindre jobb igen bara jag låter den helg passera och jag tänker också på att jag efter denna helgen inte behöver jobba fler helger på 5 veckor. Dennan helg är en äta, jobba och sova helg, men dom flesta pass är lugna även om dom är långa.  Jag känner att jag får massor av positiv energi av detta och en arbetsdag som är sjukt lång blir väldigt lätt att ta sig igenom och jag är inte ens trött efteråt tack vare mitt positiva tänk.
 
 
Andra saker som gör att denna arbetsdag har gått lätt är ju att min träning har gjort att det är bra fart på mig. Jag känner att jag liksom är bättre igång på jobbet även om jag bara sitter still  känns det som jag vilar trots att jag jobbar. Dessutom har jag ju haft några arbetsdagar denna veckan med bara 4-5 timmars jobb så nu när det kommer en ganska mycket längre dag så är man ju ganska utvilad och fräsch i kroppen.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE