Jag har tålamod.

. Jag hade väl egentligen bara ett nyårslöfte och det var att ha tålamod med allt i år för jag hade ju så bråttom med så mycket år 2012. Jag tycker det går bra för jag känner att jag har massor med tålamod i allt möjligt. På jobbet har man ju ibland långa dagar och det gäller ju att bita ihop ibland. Jag känner mig ofta lugn och avspänd och jag tycker ofta när dagen är slut att jag har klarat min arbetsdag bra. Det är mycket tack vare mitt tålamod.
 
Samma sak gäller när det jag sparar pengar. Jag vänder och vrider på intjänade pengar och vad jag ska spara. Jag sitter med en "budgeten" tills jag känner att jag har en bra lösning. Dessutom lyckas jag alltid spara dom pengar som jag från början vill spara och jag kan tycka att jag är ganska tuff mot mig själv när det gäller hur mycket pengar jag vill spara. Men det går och jag har ett oändligt tålamod och bränner inte pengar i onödan för jag vet vad jag får sen om jag sparar på nu.
 
Träningen?
Där spelar också tålamodet en viktig roll. Det känns inte alltid bra och man vill ju att det ska kännas bra direkt. Jag vill många gånger mer än vad kroppen klarar. För att klara det man vill med tränigen (sitt mål) så måste man ju låta kroppen få den tid den behöver. Jag försöker inte ta någon genväg för att komma dit jag vill snabbare utan jag tränar på tills kroppen svarar som jag vill och sen sätter jag upp ett nytt mål. Det krävs väldigt mycket tålamod, men är det något jag har just nu så är det just tålamod. Dessutom är det kul att träna så speciellt jobbigt är det inte att vissa saker tar lång tid. jag tänker ju hela tiden att  det bara är att köra på. 
 
Jag har tålamod jämt nu. Jag fick stå ganska länge idag och vänta på mitt nya gymkort. Tjejen i kassan jobbade på så snabbt hon kunde. Hon hade ju andra kunder som hon tog medans jag vänta på utskrifter av "kontrakt", kvitton och färdigställandet av mitt kort. Jag stod bara och tog de lugnt och jag hade inga problem med att de tog lite tid och så är det med allt mycket annat också ute i verkligheten. Allt får ta den tid det tar och jag tycker det är bättre att vänta och ha tålamod än att stressa ha för bråttom. Det känns faktiskt ganska "soft"  att ha tålamod.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE