Helgen börjar lida mot sitt slut

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag har lyckats att vila upp mig efter allt jobbande denna veckan. Jag var ganska slut när jag traskade hem från jobb i torsdags. Jag har haft perioder med långa pass och dessutom har jag varit uppe väldigt tididgt inte bara denna veckan utan det har varit 4 arbetsveckor på rad nu av upp tididgt och man har också haft en och annan sjukt lång dag. 
 
Det behövdes en lite längre ledig helg för att bli "människa" igen. I morgon börjar jag en eftermiddag och kvälls vecka. Jag kan sova ut ordentligt vilket gör att arbetsveckan kommer att kännas ganska bra även om jag skulle ha ett långt pass vid något tillfälle. Jag har liksom inte ont av att jobba långa dagar, men ska jag samtidigt behöva gå upp typ 04:00 också då är du ju ett extra "moment" där som känns lite extra. När det sen inte bara är en vecka av upp tidigt  utan 4 på raken då behöver man dom här dagarna sen av ledighet och chansen att sen kunna sova ut. Annars "pallar" man inte med. 
 
 
Denna helgen har varit bra. Mycket slappa, men jag har också tränat, "chillat" med en kompis, varit hemma hos pappa och fått ganska mycket gjort av det vanliga "fixet" som man alltid har att pyssla med. Jag har fått en helg som jag vill ha den. Jag har också ätit en och annan god middag. Det känns skönt att man kan lyxa till det även i slutet av månaden. Jag har aldrig problem med att få pengarna att räcka och ändå spara jag rätt så mycket. 
 
 
I natt får jag in lite nya pengar och jag kan ännu en gång få undan ganska mycket utan att behöva snåla under mars månad. Jag har suttit idag och räknat lite och jag kan nog säga att bara för att jag just räknar och planerar vad jag ska göra med dom pengar som kommer in så lyckas jag spara någon eller några tusenlappar till bara för att jag just planerar innan. Har man koll redan innan då brukar man faktiskt allt som oftast klara att  hålla den där budgeten man bestämmer sig för att man ska följa. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE