Helgen är över.

Helgen är över och jag ska gå och lägga mig. Jag har grubblat mycket som vanligt, men på något sätt känns allt ändå bra. Jag vet vad jag gör och vad jag vill. Jag mår bra och även om allt inte är perfekt så är jag för det mesta både nöjd och glad. Jag kan se att allt som jag vill uppnå i livet är möjligt fixa och att det finns flera sätt att fixa detta på. Det gäller bara att jag har tålamod och tar det lugnt. Jag får inte ha för bråttom utan jag måste låta allt ta sin tid. Just nu har jag inga problem med de.
 
Jag är också bra på att se det mesta positivt. Jag gnäller inte så mycket även om det tex finns många arbetsdagar som man kan tycka är på tok för långa. Men tittar man tex på nästa vecka så har jag 3 dagar där jag bara kör några timmar på förmiddagen. Jag helt ledig på torsdag. Sen är det mycket jobb, men med 4 "softa" dagar i rad så ska man nog vara mer än nöjd. Efter nästa tuffa helg av mycket jobb så är jag sen ledig 5 helger i rad. Jag kan ta att jag ibland får jobba lite långa dagar ibland eftersom jag slipper rätt mycket helger. 
 
Nu ska jag sova. I morgon börjar en ny vecka av jobb och en hel del träning blir det säkert också. Jag får köra på med träningen när jag har mina "softa" dagar för jag lär inte orka gå och träna nästa helg eftersom jag jobbar pass som är mellan 10 och 13 timmar per dag.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE