Gjorde mig lite havregrynsgröt.

Jag gjorde mig lite havregrynsgröt ikväll. Det är något som jag faktiskt tycker är ganska gott och  dessutom är det ju så enkelt att slänga göra sig Tar ju bara typ 5 minuter. 
 
 
Jag har under dom senaste månaderna gjort några små förändringar i mina matvanor Även om jag inte kommer att sluta äta pizza, god lunch eller goda middagar med dessert så har jag ändå tex börjat allt oftare äta lite mer havregrynsgröt så här på kvällen istället för att gå ut och hämta något av den lite onyttigare maten. Det går ju dessutom lättare, snabbare och jag tror till och med att jag tycker att havregrynsgröt är godare än att vräka i sig fet mat på kvällen. Jag har helt enkelt ändrat lite för att jag gillar detta bättre.  Jag dricker för det mesta vatten till alla måltider. Jag har "nästan" helt slutat med bakfyllekäk som man köper i korvkiosken. Det handlar inte om att jag försöker hitta någon sundare livstil utan jag gillar detta bättre helt enkelt. 
 
Jag funderar inte mer nu på vad jag stoppar i mig nu än tidigare jag har bara kommit på att de finns mycket som jag faktiskt gillar av det som sägs vara lite nyttigare och det viktigaste för mig är ju att jag mår bra. Jag skulle inte må bra av att bara äta den nyttiga maten och samtidigt gå runt och fundera på vad jag stoppar i mig. Det skulle bara bli jobbigt att äta det som fan inte är gott. Gröna ärtor tex... 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE