Det var en lång dag.

 
Nu har jag haft en lång dag av arbete. Över 12 timmar på jobbet och jag skulle ljuga om jag säger att man inte är trött eller att  det inte känns i kroppen när man kommer hem. Det frestar på ryggen väldigt mycket. Det hoppar och far på is och snö. Tur jag har min massgestol när jag kommer hem.
 
 I morgon är det ett ungefär lika långt pass igen och sjukt tidigt ska jag upp. Man går upp tidigare, jobbar längre och kommer hem senare än vad som är normalt. Det som verkligen gör att det känns när man kommer hem efter en sån här dag det är att man har varit uppe klockan 05:00 på morgonen. Jag tycker inte att det är så jobbigt att jobba en lång dag där man är på arbetet tex 13 timmar, men måste man den dagen vräka sig upp väldigt tidigt på morgonen då känns det extra tufft framåt eftermiddagen sen. Där får man börja bita ihop och verkligen försöka rensa hjärnan från alla negativa tankar annar blir dom återstående timmarna väldigt jobbiga.
 
 
 Man rensar det negativa och tänker på allt som är bra. Det funkar och jag kan säga massor som är värt att tänka på nu när jag har några långa och samtidigt lite tuffa dagar.
 
1. Två långa raster har jag alltid på dessa långa pass. Jag hinner äta och slappa, känner ingen stress. Jag hinner ju faktsikt utan några som helst problem att hämta mat på min "favvorestaurang". Dessutom jobbar jag ju bara 4 dagar denna veckan.
 
2. Jag hade idag en ganska lugn och behaglig körning. Mycket slappa blir det även när man sitter i bussen och har betalt.
 
3. Jag tänker mycket på att jag är ledig helgen och jag är dessutom extra mycket ledig. Jag är ledig fredag, lördag och söndag. 
 
4. När jag kommer hem på torsdag kväll då ska jag inte jobba mer före måndag eftermiddag. Det känns som man är ännu mer extra ledig bara för schemat ser ut så. 
 
 
 

orre
02 February, kl. 01:29 | Blogg;

har du funderat på att skaffa skägg? jag tror du skulle passa jäkligt bra i det.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE