Det känns härligt nu.

Jag har en härlig känsla i kroppen just nu. Jag har inte tränat så mycket denna veckan, men ändå känner jag att det är bra fart i kroppen fortfarande och på måndag nästa vecka drar jag igång igen. Jag är övertygad om att det kommer att kännas väldigt bra. Precis lika bra som de den senaste tiden har gjort på varje pass som jag har kört. 
 
Jag jobbar idag hur mycket som helst, men ändå är jag inte trött utan när jag kommer hem. Jag skulle lätt bara kunna göra ännu mer. Jag har ett överflöd av energi just nu och det känns såklart också härligt för det är ju då samtidigt lättare att tänka positivt om man inte känner sig så trött, sunkig och jävlig liksom.
 
Visst kan jag ha ont i min rygg och man kan vara trött tex när man ska upp en tidig morgon, men jag tror att dagen känns nog mycket som man tänker. Säger man till sig själv när man vaknar att man har så jäkla ont i ryggen och fan va trött jag är, ja då är nog sanolikheten ganska stor  att man bara fortsätter tänka negativt hela dagen eftersom man  har börjat direkt när man vaknar på morgonen med att gnälla. Helt plötsligt smakar det skit i käften och man gnäller kanske för att man ska ha en lång dag på jobbet och sen hinner man fan inte med disken idag heller som man ser när man är i köket. Om man istället när man vaknar bara tänker att fan va bra att jag vaknar idag med. Nu är jag uppe så och nu blir det full fart osv, då tror jag att  det faktiskt blir en väldigt mycket roligare eftersom man inte funderar över så mycket elende. Det låter kanske lite löjligt, men svårare behöver det faktiskt inte vara för att hitta till den där positiva energin som man såklart vill ha. 
 
 
Jag har den senaste tiden hittat de positiva i det mesta jag gör. Jag kom på igår hur bra jag mår. Träna är kul, ,man blir inte trött av jobb och jag har också fått undan en hel del pengar. Att jag ännu en gång har kunnat spara mycket pengar på kort tid känns bara det fantastiskt. Jag kan precis när jag vill sätta fart med något av de större som jag vill göra. Det känns skönt att gå runt och veta att det finns mycket "cash" på banken som jag ska ha till något utöver dom vanliga utgifterna man har varje månad. Jag vill ändå fortfarande ha lite tålamod och vänta för jag vill inte göra fel nu igen. När jag nu har kämpat in en massa cash på kort tid så måste jag göra rätt och därför känns det viktigt att jag i varje detalj tänker till noga och inte lämnar något åt slumpen.
 
Men som sagt: Väldigt mycket är så bra just nu och en liten motgång i vardagen bekommer mig inte så mycket. Man kan inte alltid påverka vad som händer, men man kan alltid påverka hur man själv vill hantera det som händer. Det negativa som händer tänker jag inte på och mina bekymmer är liksom lösta. Jag har ändå så små bekymmer just nu så det känns bara roligt om jag nu får ett och jag vet då att jag löser det och att allt ordnar sig. Sen när man löser ett bekymmer så känns det ännu bättre och jag får bara ännu mer av den positiva energi som jag redan innan hade så mycket av. WOW WOW WOW ...
 
Det känns bara härligt nu och jag går bara runt och myser. Tänk vad mycket jag gör nu i den "grå" vardagen så jag känner ett   mer levande liv utan att jag anstränger mig. Jag kan bara slappa och känna. Känns bara så underbart på något sättt.
 
Rensa negativa tankar !
Tänk positivt även om du bara kan komma på en enda sak som är positiv.
Bada badkar !
Sitta i massagestolen !
Dricka skumpa ! (i badkaret om man vill)
Träffa underbara vänner !
Skriva blogginlägg med positiv energi !
Göra saker man tycker är kul som man dessutom är bra för hälsan ! (Träna tex)
 

Anna.
02 February, kl. 23:17 | Blogg;

Heja Danne!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE