Blåa pass är bra !

 
Hade en lång arbetsdag idag också. Men det kändes som den gick väldigt fort ändå. Jag hade många raster och små korta pausar överallt. Rast , rast och mera rast. Det är bra dagar. Obetald rast, betald rast och mera sitta på rumpan paus.
 
 
Det perfekt att vara bussförare. Man sitter på rumpan i bussen och har betalt. Man sitter i fikarummet  och även där kan man ha betalt och ibland får man sitta ändå, utan betalt. Tänk va mycke "byxrumpor" jag kommer att slita ut om jag jobbar med detta i typ 100 år till. Fast man får sträcka på benen ibland också. Då har man oftast betalt fast man tar en promenad utan för bussen
 
 
 
Ibland får man ett blått pass. Det brukar vara riktigt bra för då har man oftast en längre rast än vad man har på det ordinarie. Man får ett blått pass bara för att någon eller några turer är inställda. Det är ju sportlovs tider nu och då är ju en annan skoltur inställd. Då får man det blåa passet och det brukar vara mera rast fast man har lika mycket betalt som vanligt. Det är perfekt!  Man kan sitta på rumpan längre i fikarummet och ändå ha betalt för detta. . Man behöver ju knappt köra. Det gäller bara att man har en rumpa så löser sig allt. Blåa pass är ofta väldigt bra pass !
 
 

Paula
02 February, kl. 20:46 | Blogg;

Hejsan Danne :) Jag har en liten fråga, när kom du på att du ville bli busschaufför och varför?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE