Allt känns bra.

Funderade tidigare när jag gick hem från gymmet på vad bra jag mår och vilket bekymmersfritt liv jag trots allt lever. Just nu går jag mest runt och myser. Det är inte ens jobbigt att gå upp på morgonen och ta sig till jobbet. Jag har en hel del långa arbtespass fast det känns inte alls. 
 
Jag har idag tränat ett hyffsat pass, jag har ätit en god lunch, tvättat, vilat och varit ledig. Hela dagen har varit avspänd och lugn. Det finns inget som oroar mig. Allt känns så stabilt och bra liksom. Vad har jag att oroa mig för? Jag kan verkligen glädja mig åt de lilla och jag tror att det är därför jag mår så bra.
 
Jag är tex glad för att jag  inte har en antsrängd ekonomi. Jag är glad att jag tränar på och att jag har möjlighet att ofta äta gott. Massagestolen som jag har är skön och gör att jag inte får så ont i ryggen. Den är extra skön när man kommer hem från jobb eller träning. Jag kan ofta bara njuta av att slappa och inte göra någonting sen kan jag när som helst bara få ett ryck och får jag gjort hur mycket som helst. Jag känner mig lugn och avspänd, är frisk och mår bra. Det känns väldigt bra för Danne just nu. 
 
 
 
 
 
 

Mackan
02 February, kl. 19:03 | Blogg;

Så mysigt inlägg :)

Det är så man själv mår bra.

Tack igen för en bra blogg Danne

Tobbe
02 February, kl. 08:46 | Blogg; http://ebbot.wordpress.com

Härligt danne att du mår som du gör ,det är du värd!

kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE