Tuff vecka tror jag att det blir.

Kände tidigare idag för att gå och lägga mig en stund och sova. Efter träning och mat så smyger sig den där känslan lätt på att det vore skönt att sova lite under eftermiddagen. Men jag vill hålla mig vaken för imorgon är det upp tidigt som gäller och jag kommer aldrig att kunna somna ikväll och jag går och lägger mig mitt på dagen. Bättre att vara dötrött till kvällen istället. 
 
Jag har mest tagit det lugnt hela denna dagen. Jag funderar en del på nästa vecka. Jag kommer att få reda på mycket om alla förändringar som sker på jobbet. Jag brukar kunna suga åt mig ny information som en svamp, så jag tror att jag på söndag kommer att veta de som är viktigt för mig att veta. Nästa gång det blir söndag då är det en hel del som kommer att ändras på och jag tror att det blir bra. Jag kommer att ta allt med ro nästa vecka. Jag har många dagar av jobb och mycket jobb hela helgen. Jag får fixa de först och sen kommer mycket att ändras från en dag till en annan och då får jag hitta ett sätt att jobba på så gott jag kan. 
 
Jag var ute lite ikväll och käkade en middag. Det blev fisk med en hel del  sallad. Det var kanske inte exakt vad jag var sugen på, men jag tänker till en extra gång när det gäller maten ju och då var detta det bästa jag kunde tänka mig nu ikväll. 
 
 
Jag har svårt att tro någonting om hur  nästa vecka kommer att kännas. Den blir nog lite tuff för jag ska ju upp tidigt alla mina arbetsdagar nästa vecka. Jag jobbar 6 dagar av 7 och jag har långa dagar på helgen. Jag vill också i veckan hinna träna mycket, och träna kommer jag att kunna göra mycket om jag bara kan motivera mig till att ta mig bort till gymmet och köra. Den där känslan av att inte vilja träna innan man står på gymmet och kör, den känner jag ofta. Men går jag bara bort i alla fall så brukar det ju kännas superbra och alla "spärrar" släpper ju då på en och samma gång. Jag får tänka på allt som känns bra med både träning och jobb nästa vecka så kommer nog hela nästa vecka att kännas bra. Får se vad jag skriver om exakt en vecka här på bloggen. Förmodligen att veckan har varit tuff, men att det har gått bra och jag har varit duktig på att träna osv..
Nu ska jag bara sova och inte tänka så mycket mer på vad som händer nästa vecka för alla dagar ska jag ändå försöka att bara ta som de kommer, när dom kommer.
 
 
 
Nu ska jag bara ta upp min tvätt som jag har i tvättstugan och sen ska krypa ner i sängen. Jag har nya, rena och  fräscha sängkläder och jättetrött är jag nu. Det ska därför bli underbart att få sova nu.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE